Şimdi Ara

SU SONDAJ MAKINESI YAPTIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
5
Favori
51.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tnght

ovv tebrikler nası bişey böle

Tesekkurler
  • Merhaba emın bey telefon istemıssınız
    numarayı genelemı atayım ,maıle mı maılın attıgım maıl sıze geldımı gelmedı mı bılmıyorum .
    maılle gelıyorsa ben ameıle atayım .
    kolay gelsın
  • hocam meile atarsaniz daha uygun olur, ben islerim icabi konya ve istanbula cokca gidecegim sanirim tatilimin son haftasinda antalyada bir hafta bulunabilirim, hangi sehirde oturuyorsunuz?
  • Emin hocam sondaj makinesi ve rüzgarla elektirik üretme konusunda bilgi verebilir misiniz?Msn mi eklerseniz sevinirim mehmet_gumurdulu@hotmail.com
  • Hocam makine detaylarını gerçek anlamda merak ettim doğrusu. Projenizin çizimi varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
  • Randımanlı çalışırsa güzel gibi bence.
  • Emin bey ;

ilk önce tebrik ederim, Bende benzer makinayı yapmayı düşünüyorum,
    Delme ucu olarak özel bir uçmu kullandınız yaklaşık maliyeti ne kadar oldu ?

Ankara'da kayasız zeminde kullanmayı düşünüyorum,
    Saygılar......
  • sn invariant bey yada hanim! ben bu makineyi yaklasik 5000 dolara mal ettim delme uclarini kendim dizayn edip tornacilarda yaptirdim yaklasik iki ay uzerinde calistim bu makinenin delme ve guc sikintisi yoktur, ama deldigi zemindeki parcaciklari yukariya cikarmak icin kullandigim pompa motor kucuk geldi dolayisi ile 30 metreden asagida parcaciklarin yukariya cikarmakta zorlandim zaten parcaciklar yukariya cikmadigi surece gucunuz ne olursa olsun delme islemi devam edemez, yazimdanda anlasilacagi uzere makine yapmakla sondajcilik bambaska bi is sondajcilik bilgisi deneyimi ve gerekli bazi kimyasallar bulundurmadan delme islemi devam etmez asagiya basacaginiz suyun kaldirma gucunu artiracak bazi kimyasallar var bunlari suya kattiginiz zaman asagidaki parcaciklar daha kolay yukariya cikar daha az guc kullanarak daha hizli mesafe katedebiliriniz, baska merak ettiginiz konuluar olursa yazin ama isminizide yazinki bende kiminle konustugumu nasil hitabedecegimi bileyim!... internet alemi sanal olmaktan cikali en az 15 yil oldu hepimiz kanli canli gercek insanlariz, kendimizi sakliyarak baskalarini gercek bilgilerine ulsamya calismak cok etik deyil! saygilarimla

• quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Randımanlı çalışırsa güzel gibi bence.

1. sayfada detaylar var, en ince ayrintisina kadar..
  • hocam 1. sayfada detaylar var oradan alabilirsiniz
  • Emin bey;

Ben Recep YILMAZ ,

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Projeniz için tekrar tebrik ederim, ben şimdilik ramazan nedeniyle askıya aldım,
    takıldığım noktalar olursa burdan yine rahatsız ederim.
    Saygılar...
  • Meraba Emin keleş Bey Bu Sondaj Makinasından Yararlanabilirmiyiz yani Satıyormusunuz ?
  • Süpersin eline sağlık :)
  • emin keles E kullanıcısına yanıt
    Selamunaleykum tebrik ederim oncelikle bu 20 cm lik sondaj ucunu nerden tedarik ettiniz cevap yazarsaniz sevinirim gb-1@hotmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok başarılı olmuş,tebrikler

• elinize sağlık emin bey bu sarı renkte olan sondaj makinasına nasıl sahip oluruz
  • Emin keleş bey efendiye nasıl ulasabilirim

• Arkadaslar emin keleş bey efendiye nasıl
    Ulaşacam sondaj makinesi almak için lütfen bu numaradan bana ulasirsaniz sevinir
    Allah razı olsun
    05330876591

• emin keles E kullanıcısına yanıt
    Emin bey size nasıl ulaşacağız 05330876591
    Ariyabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ayet hadis risale

Emin bey size nasıl ulaşacağız 05330876591
    Ariyabilirmisiniz

emin beyin vefat ettiğini duydum arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.