Şimdi Ara

Şu sorumu Cevaplıyacak Bir Yiğit varmı şu forumda acer genel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Şu sorumu Cevaplıyacak Bir Yiğit varmı şu forumda acer genel

Arkadaslar benim laptop acer 5720g suanda modelle ilgili ayrımcılık yapmayalım yani bu sadece modele ozgu birşey değil yukarıdaki tocuhpadin aynısı benim laptopta var ve sağ ve sol tuşların ortasında 4 yöne basabilen bir düğme var

ancak onu kullanamıyorum acerin kendi sitesinden indirdiğim 2 driverde onu çalıştırmıyor bazıları o süs diye konulmuş diyor onlarada cevabım alttaki resim ozaman niye elektronik düzenek onlarada kurulmuş olabilir

Şu sorumu Cevaplıyacak Bir Yiğit varmı şu forumda acer genel

ben bu düğmeyi nasıl ve neyle kullanabilirim 1 senedir çözemedim laptopu amcam verdi ama oda annamadığı için bunu bi türlü çözemedim nereye yazdıysam cevap gelmedi şimdiden sağolun

• arkadaşım bende de 5720 g modeli var o düğme çaşıyor.sen driverları tam olarak yükledinmi? bende win7 yüklü ona rağmen bi sorun yok, bütün işletim sistemlerini(XP-VİSTA-WİN7) kurdum bugüne kadar bende sorun olmadı.
  • bende 5520 g var ve dediğiniz tuş çalışmakta .

win 7 yüklediğimde de synaptics Touchpad Driver ı yüklemiştim ve o dediğinz tuş çalışmıştı.
  • İnşallah Fn+F7 tuşuna basıp touch pad i aktif yapmayı unutmamışındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

İnşallah Fn+F7 tuşuna basıp touch pad i aktif yapmayı unutmamışındır

Yok sanmıyorum. Öyle olsa normal tuşlarda çalışmazdı o çalışıyor diyor..
  • herşey normal ama ben hangi driveri yüklemeliyim windows xp kullanıyorum service pack 3

acer 5720g bu modelinde alt modelleri var ama benimki 1.66 ghz dual core olanından

çalışan driveri elinde olan varsa (garanti olsun diye) bana öneride bulunacak yada upload edecek yada link verebilecek arkadaşlar varsa şimdiden çok teşekkür ediyorum bilgisayar teknik servisinde çalışıyorum fakat bunu bir türlü çözemedim

inşallah çözerim şu sorunu bide birşey sorucam

xp de driversiz çalışmıyor dimi

touchpadlede sayfayı aşağı indirmek çok eziyet oluyor

bide acaba sağ sol ne işe yarıyor yukarı aşağıyı anladımda

şimdiden çok teşekkürler
  • sorun çözüldü eğer böyle bir sorunu olan varsa okusun

öncelikle acer sitesinden driverlar bolumune girilir ve rouchpad driveri bulunur modelinize gore bazılarında alps yada synaptics driveri verir alps la synaptics ayrı 2 markadır driverinizin yanında ne yazıyoza ya alps ya synaptics googlede aratın ve cihaz ürticisinin sitesine girin ve en son güncel driveri indirin driver secmenize gerekyok otomatik kendi bulup yukluyo xD biraz karıştı ama

neyse ben o şekilde çözdüm saatin orda çıkan işaretten bi yerlere girip tuşlara görev atıyorsunuz yoksa çalışmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.