Şimdi Ara

Su Soruna Bi Bakın Elbet Anlarsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ßeyler KO'ya Giriorum £n F4zla 5 DK Sonra su hata gelıor

Su Soruna Bi Bakın Elbet Anlarsınız

ßuna Bir Çözüm ßulun Pl$...!(Format Attım Yine Düzelmedi Anlayanlarınız Varsa Yardımlarını Esirgemesin..!)

$imdiden Hepinize Teşekkür Ediyorum..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyroman321 -- 4 Şubat 2008; 13:23:22 >

• Coq üzgünüm ama o hatanın çözümü yoq aynısı bende de war.Şimdilerde azaldı.Bu ATI ekran kartları amma sorun yaratıo yaw.O hatanın nasıl deli ettigini bilirim.Maradonda 5 dk da werir.
  • ee peki şimdi nasıl duzelcek bu bu kadar basıt olamaz yha o kadaritem para var harcayamıorum...:(((

Aynı zamanda be yler daha demınde sole bi hata verdi [İnternet Explorer Bir Hatayla KArşılaştı ] Hata Raporu [Gönder] [Gönderme]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyroman321 -- 4 Şubat 2008; 12:45:54 >
  • ßeyL£r ß0l£ B1r F0rumdan Hmen Yardım Gleceğini Umuyordum Ama Kimse Bişi Yapmıyor :(
  • Banada O Hata Verir Ama Pc Kastıgında Öle oluyor ama cok olumuyor en son 2 gün önce verdi oda bişeyler indiriyordumm
  • Yhani Ne Yapmamı Öneriorsunuz Solersenız SEvinirim..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyroman321 -- 4 Şubat 2008; 13:09:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.