Şimdi Ara

şu süpürgelerin hangisinin emiş gücü en fazla ve sabit, philips, nilfisk, rowenta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 ü de yaklaşık aynı fiyatlarda.
    boru ucundaki emiş gücüne bakarsak en güçlüsü nilfisk, ama vakum değerlerine bakarsak philips öne çıkıyor. bu değerlerin paralel olması gerekmez mi?
    bir diğer sorum: bu makinelerin ısındıkça emişleri azalır (torba dolmasa bile çalıştıkça performansları düşüyor) bunlardan hangisi emiş gücünü daha çok korur

philips
    http://www.gold.com.tr/philips-fc-9170-performer-elektrikli-supurge_u
    emiş gücü 500watt
    Hava besleme : 47,0 l./sn.
    Vakum : 34,0 kPa

nilfisk powereco
    http://www.sefasepeti.com/Nilfisk-Power-Eco-500Watt-Emis-Guclu-Elektrikli-Supurge_125384.html#0
    Boru ucundaki emiş gücü (w): 500/335
    Hava debisi (l/san.): 50/38
    Vakum (kpa): 27

rowenta ro5823
    http://www.enhesapliyiz.com/rowenta-ro5823-silence-force-extreme-kirmizi?ref=akakce&v=1.96.9
    Hava Akımı (L/s): 52
    Emiş Gücü (Kpa): 34 Kpa

nilfisk extreme eco
    http://www.hepsiburada.com/liste/nilfisk-extreme-eco-enerji-tasarruflu-elektrikli-supurge/productDetails.aspx?productId=evnilfiskexteco&categoryId=155123
    emiş 500watt

bunların dışında emiş gücüyle ve hepa 13-14 filtresiyle öne çıkan fiyat performans ürünleri varsa bekliyorum.

• uplamak durumundayım dostlar
  • Bende bir kaç gündür yoğun olarak araştırıyorum ve en son nilfisk te karar kıldım , ilk önce extreme eco modelinde karar kıldım , burdaki bir kaç konuda emiş gücü olarak extreme eco'ya göre en azından x150 ve ya x200 alınması tavsiye ediliyordu ayrıca turbo fırça extreme eco modelinde yok fiyatının üzerine 50 tl de onun için koyacaktım. X150 ye karar kıldım en son 700 tl gibi bir fiyatıyla. Dün baktığımda istanbul bilişimde x200 modelinin 745 tl olduğunu gördüm 45 tl fazla vererek X200 almak daha mantıklı geldi , muhtemelen onu sipariş edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddawn

Bende bir kaç gündür yoğun olarak araştırıyorum ve en son nilfisk te karar kıldım , ilk önce extreme eco modelinde karar kıldım , burdaki bir kaç konuda emiş gücü olarak extreme eco'ya göre en azından x150 ve ya x200 alınması tavsiye ediliyordu ayrıca turbo fırça extreme eco modelinde yok fiyatının üzerine 50 tl de onun için koyacaktım. X150 ye karar kıldım en son 700 tl gibi bir fiyatıyla. Dün baktığımda istanbul bilişimde x200 modelinin 745 tl olduğunu gördüm 45 tl fazla vererek X200 almak daha mantıklı geldi , muhtemelen onu sipariş edeceğim.

ben philips performer ı sipariş ettim
    hepa 13 olması ve çekim gücünün extreme eco dan bile biraz düşük olması eksi yönleri
    elektrik tüketimi çok fazla

avatajları: ucuz olması (kampanya gördüğüm için aldım)
    çekiş gücü az olsa da vakumlama gücünün fabrika değeri daha yüksek. (tabi gene de nilfisk iyidir diye tahmin ediyorum)
    hepa filtre yıkanabilir
    toz torbası biraz daha büyük.
    philipsin iddasına göre en güçlü çekişe sahip.

kullanıma bağlı avantaj dezavantajlarını sonradan göreceğim ve güncelleyeceğim.

bu arada bir süpürge daha alacağım aynı şartlarda. bakalım memnun kalırsak aynısından alırız

• Herkesin yazdıklarını okudum yine cevap yazarlarmı bilmiyorum özelden de yazacağım bir kaç kişiye ben toz torbasız alacaktım....
    ama buradaki yazılanları okuyunca torbalıya karar verdim Nilfiks hiç duymamıştım burada duydum ve araştırmaya başladım... Nilfisk mail attım cevap vermediler siz bu soruya cevap vere bilirmisiniz...

Nilfisk attığım mail;

Merhabalar, Ben sizin markanızdan süpürge almaya karar verdim. ama model seçiminde kararsız kaldım.
    Nilfisk extreme eco var elektrik tasarı var ama sanki az çekiyor media market denedim.
    Nilfisk X200 Extreme Hygienic
    & Nilfisk Extreme Care X150
    arasındaki fark nedir. Broşurde de bir fark göremedim.
    Bazı sitelerde bu ürünü satıyorlar Nilfisk Extreme Free koldan kumadanlı süpürge turba başlık hediyeli sitenizde bulamadım. broşurde de yok kafam karıştı.
    internetten araştırmalarıma göre benim bütcem bu 4 modele yetiyor. yardımlarınızı rica ederim. Saygılarımla. İyi Çalışmalar.

Sizde yardım edin bana arkadaşlar sizce hangisi Nilfiks kullananlar free duydunuz mu?

eklediğim kişilere özelikle soruyorum ve kararımı vereceğim artık.

@reddawn

@celalcaner2

• quote:

Orijinalden alıntı: yunusemrec

Herkesin yazdıklarını okudum yine cevap yazarlarmı bilmiyorum özelden de yazacağım bir kaç kişiye ben toz torbasız alacaktım....
    ama buradaki yazılanları okuyunca torbalıya karar verdim Nilfiks hiç duymamıştım burada duydum ve araştırmaya başladım... Nilfisk mail attım cevap vermediler siz bu soruya cevap vere bilirmisiniz...

Nilfisk attığım mail;

Merhabalar, Ben sizin markanızdan süpürge almaya karar verdim. ama model seçiminde kararsız kaldım.
    Nilfisk extreme eco var elektrik tasarı var ama sanki az çekiyor media market denedim.
    Nilfisk X200 Extreme Hygienic
    & Nilfisk Extreme Care X150
    arasındaki fark nedir. Broşurde de bir fark göremedim.
    Bazı sitelerde bu ürünü satıyorlar Nilfisk Extreme Free koldan kumadanlı süpürge turba başlık hediyeli sitenizde bulamadım. broşurde de yok kafam karıştı.
    internetten araştırmalarıma göre benim bütcem bu 4 modele yetiyor. yardımlarınızı rica ederim. Saygılarımla. İyi Çalışmalar.

Sizde yardım edin bana arkadaşlar sizce hangisi Nilfiks kullananlar free duydunuz mu?

eklediğim kişilere özelikle soruyorum ve kararımı vereceğim artık.

@reddawn

@celalcaner2

http://forum.donanimhaber.com/m_83264559/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.