Şimdi Ara

Şu tarz bir kız bulmak çok mu zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1- kişisel alanımı saygı duymasını isterim onun dışında da bir hayatım olduğunu bilmesi ve arkadaş çevreme saygı duyması

2- hesabı erkek öder kadın erkeğin yanında elini cüzdanına atmaz kafasında olmayacak

3- Düğün gibi masraflı ve faydasız işlerin bilincinde olup o parayla çocukların eğitimi için veya yurtdışı tatilleri için kullanmanın daha mantıkli olduğunu düşünmesi

4- birlikte yaşamak için evlilik cüzdanına ihtiyaç duymaması (dini veya ailevi sebeblerden çıkabilecek sorunlar imam nikahı ile ortadan kaldırılabilir)

5- dürüst olmasını isterim

6- bakirelik önemli değil dürüst olsun yeter bakireyim diyip her haltı yiyenlerdense veya diktirip beni aptal yerine koyacağına bakire olmamasını tercih ederim

7- cinselliği çok büyütmemesi iki insanında mutlu olduğu bir aktivite sonuçta eğlenmeye bakılmalı

Bonus: komik ve neşeli olmasını da isterim tabi

Yukarıda saydığım çoğu şey erkek içinde geçerli tabi

bu özelliklere sahip bir kızla Türkiye'de tanışma şansım var mıdır ? Yada böyle kız arkadaşı olan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tır geçicek geniş alıcaz gel abi gel abi yol boş gel abi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim istediğim

1- yemek yapsın
    2- seks yapsın
    3- temizlik yapsın
    4- çenesini kapalı tutsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 30 Mayıs 2020; 14:37:30 >
  • Bir de hiç akrabası olmasın, annesi babası dahil
  • Topla geeel topla geeel, abi şu arabayı çeksene kamyon geçecek, eyvallah abi. 4 numarada kuru bir nikah kıysan yeterli.

• Peki o da senin annen baban olmasın isterse? Düşün yani kız geliyor ve seni yetiştiren anne baban yerine geçip onları eziyor, hem de annen baban yaşlı ve sana muhtaç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Bir de hiç akrabası olmasın, annesi babası dahil
    Tahmin ediyorum ezik bir asosyalsin.Doğru mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Peki o da senin annen baban olmasın isterse? Düşün yani kız geliyor ve seni yetiştiren anne baban yerine geçip onları eziyor, hem de annen baban yaşlı ve sana muhtaç.
    İsteyebilir de benim niyetim zaten kimseye evlendiğimi söylememek
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Tahmin ediyorum ezik bir asosyalsin.Doğru mu ?

Alıntıları Göster
    Seni severdim.. blok
  • Peki anne baba yerine koy kendini, tek evladın var ve o da kaçmış nerede bilmiyorsun, yaşlısın ve kendine zar zor bakıyorsun. Oğlun veya gelinin gelip de sana bir yardım etmiyor, gelinin gelse hoş geldin diyeceksin belki de anlaşacaksın. Ama oğlun kaçıp seni ellere bırakmayı tercih etmiş.

• Yüksek farkındalığa sahip olsun ve internette normie normie laflar kullanmasın

Ne kadar ilginç,uç düşünürse düşünsün isterse evinde sürreal sanatlar galerisi bulunsun dini ve siyasi konularda tipik türk orta yolcusu gibi konuşmaya başladığı zaman değerini kaybediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5

Seni severdim.. blok

Alıntıları Göster
    Bende zaten blokluymuş.Hiç sekmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Peki anne baba yerine koy kendini, tek evladın var ve o da kaçmış nerede bilmiyorsun, yaşlısın ve kendine zar zor bakıyorsun. Oğlun veya gelinin gelip de sana bir yardım etmiyor, gelinin gelse hoş geldin diyeceksin belki de anlaşacaksın. Ama oğlun kaçıp seni ellere bırakmayı tercih etmiş.
    Çok güzel huzurevleri var, yaşlanınca ben de gitmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Bende zaten blokluymuş.Hiç sekmez

Alıntıları Göster
    Babadan oğula nesil hocam bunlar
  • Tamam, yaşlanınca ne demek istediğimi çok iyi anlarsın. Huzurevi huzur vermiyor.

• şahsi fikirlerimi yazayım.
    1)kişisel alanını sen oluştursun sınırları sen belirlersin karşındakinden bekleme.höt diyeceksin yeri geldiginde.haddini bilecek
    2) türk kızları genelde erkekleri bankamatik olarak görür.yazmakla bitmez bu 2nci şık.
    3)düğün show dur kızlar için.ne kadar çok para harcanırsa o kadar tatmin olurlar.
    4)çevre baskısı çok fazla bu konuda. aile okey dese bile çevre çok baskı kuruyor.sen gavat kız yollu oluyor nedense.kiraya ev bile vermiyor insanlar.
    5) dürüstlük imkansız dostum. bil ki sende o da birbirinize illaki ufak tefek yalan söyliyeceksiniz. huzur mutluluk için yalan şart :)
    6)kendi tercihin. zor bir konu bu.
    7)cinsellik ilişkilerde %80 etkilidir.sen partnerini tatmin etmessen başkası eder. merak etme :)türk kızları cinselliği görev olarak görür , yabancılarda eğlence olarak.
    8)komik ve neşeli oluyorlar da en kötü zamanlarınıda göreceksin.kadınıda erkegide aynı ilgi göstermen gerekiyor sürekli.
    bu dediklerinin aynı insanda toplu olarak görülmesi zor ama kısmen bulabilirsen 1 2 şık harici kaçırma derim.
    yabancı kız arkadaşlarımdan türk kız arkadaşlarıma göre daha memnun kaldım.tek sorun alışık olmadığımız kadar rahatlar.

• mujjkksss M kullanıcısına yanıt
    Bu özelliklerde yabancı kız bulmak daha kolay ama kültürlerimiz uyuşmuyor hocam düşündükçe ortak nokta bulamıyorum
    En sevdiğim film sanatçı yemek vs hepsi türk kültürüyle ilgili

• Köleyi turbo bile bulamıyor sen mi bulacan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horny Saint

Bu özelliklerde yabancı kız bulmak daha kolay ama kültürlerimiz uyuşmuyor hocam düşündükçe ortak nokta bulamıyorum
    En sevdiğim film sanatçı yemek vs hepsi türk kültürüyle ilgili
    bak dostum sevgili ve kanki farklı şeyler :D kanki arıyorsan eywallah. ama sevgiliyle %100 uyum imkansız.
    asıl uyum araman gereken ne kadar karşılıklı tölerans gösterebildiginiz olmalı.
    yani birbirinize olan saygı sevgi önemli ilk etapta.
    birgün bir kız/erkek denk gelir en sevmediğin özelliklere sahip olur. bir bakmışşın kural mural kalmamıs her yaptığı gözüne güzel geliyor.insan sevdiği için nelerden vazgeçebilir diye konu açasım geldi :D ( çok dertliyim bu konuda heuheue kılıbık olmak zor)
    3 sene yabancı bir hatunla beraberdim.1 kelime yalan söylemedi bana.6 ay türk hatun 6 yıllık yalan söyledi :)
    türk yabancı kıyaslaması olarak söylemiyorum bunu. insan olarak söylüyorum.benim kıstasım yalan söylemesin diğer tüm sorunlar bir şekilde çözümlenir.
    sen onu , o da seni düşünürse bir şey yapmadan önce hiçbir sorun kalmıyor aslında.
    senin aradığın partneri ancak ortaokul lise beraber okursunda aynı mahallede büyürsünüzde / kültür aynı olur haliyle / bu şekilde bulabilirsin.
    artı bu da son sözüm olsun ; ne karşındakini kendine benzetmeye çalış ne de kendini karşındakine uydurmaya.ortak noktayı bulmaya çalış her zaman yoksa ilişki patlıyor.
    saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.