Şimdi Ara

Şu TrKo Daki hıza bakın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilmiyorum siz biliyormusunuz ama ben bilmeyenler için bi açıklama yapmak istedim.Şu bizim TrKo oyunu yerine oturtmuş bir çok oyuncuya sahip olmuş sanki de premium çıkarmış satıyor. tr ko zaten private server gibi bişey daha lisansı da yok bu admlar ya çok hızlı ya da çok paragöz.inanmayanlarwww.knightoyna.com sitesine girebilirler.

• quote:

1-) %30 Ex Kolaylığı.

2-) 2 Adet Uniq İtem.

3-) Aylık Sabit 1500 HP (Örnek : 1500 HP + 1500 = 3000 )

4-) Ay İçerisindeki Ödüllü 3 Turnuvadan Birine Ücretsiz Katılım.

5-) +12 Uniq İtem

6-) 200.000.000 Coin.

7-) Aylık 1 Defalık Irk Değiştirme Hakkı.

www.KnightOyna.Com

Serverlarımızı Güçlendirmek Amaçlı Premium Alımlarına Başlamış Bulunmaktayız. Premium Üyelerimizin Özel Açacağımız MSN Destek Bölümlerinden Yararlanabileceklerdir. KnightOyna.com Tarafında Ayda 3 (Üç) Defa Yapılacak Olan Turnuvalara 1 (Bir) Kez Ücretsiz Olarak Katılabileceklerdir. Türk Serverinin Kendi İçerisindeki Arge Grubu Sayesinde Kısa Zamanda Birçok Sorun Kaldıracağımıza Emin Olun. Mgame Şirketiyle Aracı Firmalar Sayesinde İletişim Kurmaya ve Anlaşmaya Çalışıyoruz. Kurulu Olan ARENA Serverindaki Charlar Silinmeyerek Yeni Serverlara Aynı Accontla Girip Yapıla Bilinecektir.

Ödeme Şekilleri

Online Posta Havalesi (PTT):

Kullanıcılarımızın Kredi kartı veya Banka Havalelerindeki Yüksek Havale Masraflarından Kurtarmak İçin Online Posta Havalesiyle Premium Alabiliceklerdir. Havale Gönderim Hakkındaki Bilgileri Almak İçin Tıklayınız.

Banka Havalesi :

Kullanıcılarımızın Banka Hesap Numaralarıyla Ödeme Yapabilmeleri İçin Hesap Numaralarımız.

Güzel bi gelişme özellikler iyiymiş ama ben trko ya para vermem o ayrı

• quote:

Orjinalinden alıntı:www.knightoyna.com

Şu TrKo Daki hıza bakın..

HAHAHA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 23 Temmuz 2006; 11:48:15 >

• ßuna kim para verir ki .demeyin sitenin forumlarında adamlar bugün ptt kapalı yarın açıldığı gibi alcam yazmışlar.şaşırıp kaldım yani benim fikrim bu adamlar oyuncuları kandırıyolar.geçenlerde de turnuva düzenliceklerdi ve giriş 5 lira olcaktı .oyuna girince reklamlara tıklayın falan diyolar sonra gessin paralar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.