Bildirim
Şu Üniversiteye Bak be salla tıpı bana gel diyor :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nere bura
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Salla tıpı bana gel.
-Sabancı Üniversitesi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıpı boşver moruq gelecekte iş yok bana gel
-Sabancı üniversitesi -
Konum ???
Tuzla da bu. Merkezde itü boun varken niye yazsın insanlar
imkanları içinquote:
Orijinalden alıntı: Mr. Robot34
Tuzla da bu. Merkezde itü boun varken niye yazsın insanlar -
Söylediğin üniversitelerin toplamında daha fazla imkanı var. Türkiye de Avrupa be ya Amerika tarzı kampüs hayatı ve eğitimi olan tek üniversite. Mühendislik için en mantıklı seçim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bounda imkanlar kısıtlı mı :)
Boğaziçinden fazla imkanı mı var?
Daha fazla imkanı var deneyelim de bazı şeylere ulaşmak vakıf üniversitelerinde daha kolay oluyor. Vakıf üniden kastım Bilkent, Sabancı, Koç. Boğaziçi ve Odtü falan gelirken vakıf üni tercih edenlerin sebebi de bu değil mi zaten.
Ha ben Boğaziçi'ni Sabancı'ya tercih ederim de İTÜ' ye gitmek varken buraya gelinmez diyene sadece gülüyorum.
Yalnız buranın kampüsü normalde bu kadar güzel değil sanırım, fotoğrafçı yetenekli biriymiş
Bazen burdan arkana bakmadan kaçarsın,bazılarımız da sevmiyor iste.Öyle göründügü gibi değildir,İstanbul cıkısında olması dolayısıyla salla beni tıpa git der
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sen sabancıda mı okuyosun hocam -
Ben itüyü tercih ederim demek istemedim kampüsten bahsedildi ona göre konuştum he ikisi arasında kalsam yine itü yazardım herhalde Boğaziçi tutuyor olsa başka tercih yapmam zaten
Çok bilgili değilim bu konuda ama İTÜ'nün bazı yerlerinde kampüs çok iyiyken bazı yerlerinde rezalet diye duymuştum. Bilmiyorum gerçekten öyle mi
ana ne guzel cimleri var
derslerle depismek icin guzel yermis
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birileri yine tıp kazanamamış. -
daha sınava girmedim bu ne acele yahu 1 yıl sonra hortlatırımquote:
Orijinalden alıntı: cagkan1905
Birileri yine tıp kazanamamış. -
Kampüs iğrenç. Gölgesinde dinlenebileceğim bir ağaç yok şuna bak. İstanbul Üniversitesi Ana Kampüsü bu konuda çok iyi. Ağaç hışırtıları altında, o güzel gölgesinde serin serin uyuyun. İstanbulda güvenle dinlenebileceğiniz nadir yerlerden birisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Salla tıpı bana gel.
-Sabancı Üniversitesi |
Söylediğin üniversitelerin toplamında daha fazla imkanı var. Türkiye de Avrupa be ya Amerika tarzı kampüs hayatı ve eğitimi olan tek üniversite. Mühendislik için en mantıklı seçim
|
imkanları için
|
Tıpı boşver moruq gelecekte iş yok bana gel
-Sabancı üniversitesi |
Bounda imkanlar kısıtlı mı :)
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X