Dediğinizi anlıyorum. İzmit Sakarya arasındaki otoyolda dediğiniz gibi en sol şerit 140 150 160 gibi hızlarda seyrediyor. Yalnız en sol şeritte birinin seyir hızını aşırı bozup tehlikeye atmadığınız sürece, en sol şeride girme hakkınız var. Almanya'daki hız sınırı olmayan yollarda dahi en sola girebilirsiniz. En sol şeridi uzun süre işgal etmemek şartıyla hızınızın bir önemi yok. Çünkü siz sağınızdaki 2 şeritten daha hızlı gittiğiniz müddetçe trafikte tehlike oluşturmazsınız. Bunu da boş bulduğunuz alana kendinizi atarak sağlıyorsunuz. Öngörülü olmanız lazım. |
Şu Videodaki Adamın Amacını Biri Anlatabilir Mi? (2. sayfa)
-
-
Her konuda senin gibi en az bir kişi kesin cikiyor. Bu istatistiğin bozulmamasını sağladığın icin teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu sahibi sıkıntılı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
beğen diye yazmadım zaten. trafikte karşı tarafı değil kendini kontrol edebilirsin. ben doğrusunu yazarım belki birisine faydası olur.
-
Araç kamerası marka modeli nedir. Fiyatı nedir. Sürekli kayıt mi ediyor yoksa aracı çalıştırınca mi. Gücünü nereden alıyor. Takma olarak nereye takılı. Dışardan çok belli oluyor mu ? Hafıza işini nasıl hallediyor. Hafıza dolunca eski kayıtları siliyor mu ? Bunlara cevap gelirse sevinirim.
Junsun G840H
1660 TL
Kontak cevrilince kayit basliyor
Gucunu cakmak girisinden aliyor
Dikiz aynasinin ustune bagli
Disaridan belli olmuyor dikiz aynasi gibi durdugu icin
Hafiza olarak 64 GB Class 10 SD Kart kullaniyorum
Evet hafiza dolunca en eski kayitlari silmeye basliyor
-
Bilgilendirme için sağol başkan. Fiyat performans olarak güzel mi tavsiye eder misin yoksa önereceğin başka model var mı ?
ne salakça bir yorum şimdi kalkıp desem ki tolga isimli beyni olan insan hiç görmedim alayı beyinsiz aynı senin dediğin gibi bir mantık olur
-
kartal hatalı ok ama böyle günde 50 tane şeyle karşılaşıyorum sen dikkat edeceksin belki adam kalp krizi geçiriyor kornaya basana kadar hızını düşürsen ölürmüsün ? saçma konu geçiniz.
-
Araç kamerası ile ilgili ben de bir kaç bilgi vereyim, sanırım almayı düşünüyorsunuz...
Kamera kalitesini işlemci ve görüntü sensörü belirler. Ucuz kamera almayın kısa sürede görüntü kalitesi daha da kötü hale gelir.
Bataryalı modellerden uzak durun, kapasitörlü olanları tercih edin.
En az 130 derece görüş açılı olması.
min 1080p çekim kalitesi
Çıtayı daha da yükseltmek isterseniz
Ön arka çift kameralı
GPS modüllü
Park modu kayıt özellikli
a- time lapse kayıt
b-darbe sensörlü kayıt özelliği
c-hareket sensörlü kayıt özelliği
Kendinize şöyle bi liste yapıp özelliklerini fiyatlarını yazıp marjinal fayda sağlayacağınız bi tercihte bulunun.
Karar süreci zor.
Yaklaşık 4 yıl önceki kendim için hazırladığım liste...Muhtemelen bu markalardan bi kısmının satışı kapanmıştır. Siz güncel ürünlerden hazırlarsınız.
-
Başkan teşekkür ettim. Konu içeriğinden ziyade kameraya takılmıştım ben. Tam beni anlayıp ihtiyacım olan cevabı yazmışsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X