Şimdi Ara

şu zamanda şuraya tıklatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, pc de zaman ayarlı bir yere 1 kere mause ile tıklatmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim

• Windows'un zamanlanmış görevler kısmına o tıklayacağın yeri zamanıyla birlikte ekle.

Yada Macro Recorder progamıyla fare hareketinin kaydını alıp, o kaydı belli bir zamana ayarla. O zaman geldiğinde fare kendi kendine onu tıklasın

http://static.jitbit.com/MacroRecorderSetup.exe
  • çavuşum zamanlanmış görevlerde öyle tıklatma varmı
  • Tıklatma yok. Ama bir dosyanın çalışmasını sağlayabilirsin. Sana bahsettiğim program ile fare hareketlerini .exe olarak kaydediyorsun. Ardından bu kaydettiğin .exe dosyasını zamanlanmış görevlere ekleyebiliyorsun. diye biliyorum
  • Artık teğmen oldum
  • biliyorum o programı zamanlanmış tıklama gibi bir şey yok onlarda bana şu zamanda şu köşeye 1 kere tıklatma arıyorum
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tıkladığında herhangi bir dosya mı açılacak yoksa sadece boş bir yere mi tıklayacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikasapoglu97

Tıkladığında herhangi bir dosya mı açılacak yoksa sadece boş bir yere mi tıklayacak ?

bir programın butonuna tıklicak
  • sorunumu çözdüm teşekkürler.
  • banada lazim nasil oldugunu buraya paylasabilirmisin ?
  • üniversitede ders seçmek için kullanırım işimide görür "Mouse Auto-Clicker and Macro Recorder"
  • kullandıgım programda programı başlatmak için açtıgında anda başlama özelliği varmış malesef ben bu şekilde çözdüm windows görev yöneticisinden saatinde açtırarak hallettim ihtiyacınız olan şeye göre macro programları işinizi görür bazı programlarda saat ayarı vardır ama benimkinde yoktu heralde ben bulamadım, teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.