çavuşum zamanlanmış görevlerde öyle tıklatma varmı
Tıklatma yok. Ama bir dosyanın çalışmasını sağlayabilirsin. Sana bahsettiğim program ile fare hareketlerini .exe olarak kaydediyorsun. Ardından bu kaydettiğin .exe dosyasını zamanlanmış görevlere ekleyebiliyorsun. diye biliyorum
Artık teğmen oldum
biliyorum o programı zamanlanmış tıklama gibi bir şey yok onlarda bana şu zamanda şu köşeye 1 kere tıklatma arıyorum
Tıkladığında herhangi bir dosya mı açılacak yoksa sadece boş bir yere mi tıklayacak ?
quote:
Orijinalden alıntı: ikasapoglu97
Tıkladığında herhangi bir dosya mı açılacak yoksa sadece boş bir yere mi tıklayacak ?
bir programın butonuna tıklicak
sorunumu çözdüm teşekkürler.
banada lazim nasil oldugunu buraya paylasabilirmisin ?
üniversitede ders seçmek için kullanırım işimide görür "Mouse Auto-Clicker and Macro Recorder"
kullandıgım programda programı başlatmak için açtıgında anda başlama özelliği varmış malesef ben bu şekilde çözdüm windows görev yöneticisinden saatinde açtırarak hallettim ihtiyacınız olan şeye göre macro programları işinizi görür bazı programlarda saat ayarı vardır ama benimkinde yoktu heralde ben bulamadım, teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme