Şimdi Ara

[[[[ ŞUAN ANKARADA DEPREM OLDU ]]] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hatta 5.5 olduguna inanamadım ben sandi daha cok gibi geldi
    tıkpı duzce depreminde ki kadar hissettik
    ve ewet cok uzun surdu

umarım hicbiyerde hasar yoktur..
    4.0 civarı artcılar olacakmıs (cnnturkte kandilli rasat.bask.nı soyledi) dikkat
  • gerçekten çok kötüydü acayip bi his insanın eli ayağı boşalıyor ve en kötüsüde o gürültü sesi
  • Hakaten iyi salladı, inşallah can ve mal kaybı olmamıştır Bala'da. 40km uzaklıkta ama iyi hissedildi Ankara'da
  • yaw..atıodum az kalsın gendümü camdan

saka bir yana büyük bir heyecandı valla boyle giderse sonumuz iyi degil kamp kurarız sokaklara ben kızılay meydana kurarim ordan wirelesse girerim
  • Büyük geçmiş olsun arkadaşlar ...
  • GEÇMİŞ OLSUN HERKEZE....
  • ABİ 2. KEZ BU KADAR SALLANTIYI HİSSETTİM..İLKİNİ SABAH DÜZCE DEPREMİNDE HİSSETTİM..BU GECE OLAN O DÜZCE DEPREMİNİN YANINDA SIFIR BENCE..AMA İNSAN KORKUYO YA...
  • Uykum kaçtı, geçen gün depremden fazla salladı bu sefer gerçekten, insanın içi ürperiyor.
  • demin konyadan arkadas aradı onlar bile kotu bi sekilde hissetmişler ve korkmuslar
    ölculerde 5.5 geciyor ama siddetli hssedilmesinin sebebi kırılmanın derinlik olarak yuzeye cok yakın olmasıymıs
  • Ankara Bala‘da 5.5 şiddetinde deprem meydana geldi.
    Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ulusal Deprem Araştırma Enstitüsü’nün verilerine göre, Ankara Bala’da saat 01.47’de 5.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi.
    Deprem, özellikle Çankaya, Sincan, Gölbaşı ilçelerinde kuvvetli biçimde hissedilirken, çevre iller de depremden etkilendi.
    Ankara Bala’da, saat 00:26’da da 2.9 şiddetinde bir deprem meydana gelmişti. (Milliyet Son dakika)
  • Evet arkadaşlar rahat 5 gibi vardır dedim bende zaten bir gececi olarak, rasathane'de bunu doğruladı merkez BALA 5,5 olarak yansıttı sitesine...Walla arkadaşlar şimdi duşa girdim çıktım walla hiç huzurlu değilim, uyumasammı diye düşünüyorum...Kalorifer peteklerinin perdeyi sallamasından tırsar hale geldim.Gerçi ANKARA'da bu zamanlarda hep deprem oluyor, ne haltsa anlamadım gitti senelerdir, hepsindede uyanık oluom ne hikmetse...Cümleten geçmiş olsun...Allah'tan ben dikmendeyim de fazla hissetmedim gene düz toprak ova olan yerler batıkent gibi mesela iyi hissetmiş gibi gözüküyor ama bizim buralar kayalık taban olmasına rağmen masa gitti geldi yani 5-6 sn
  • uyku muyku bişey kalmadı,harbiden tırstım
  • BU DEPREME SIĞ DEPREM DİYOLARMIŞ...YERİN 5KM ALTINDA OLDUĞU İÇİN BU KADAR GENİŞ ALANDA HİSSEDİLMİŞ..AMA ŞUNU SÖYLEYİM..ANKARADA EĞER ŞİDDETLİ BİR DEPREM OLURSA ALLAH KORUSUN..İLK YIKILACAK YERLER YENİMAHALLE...SİNCAN..BATIKENT BÖLGESİ..ZEMİNİ BATAKLIK ZATEN SİNCANIN..YENİMAHALLEDEDE YAPILAŞMA ZAMANINDA DENETLENMEDİ ÇOK KÖTÜ BİNALAR...ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN..
  • Batıkentdeyim baya bi hissetim.. 3. katta ... yatak sallamanya başladı beni hiçbişi sallanmazken.. çok garip bu durum ..
  • Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

bu niye yazıyo
  • Çankırı çerkeş depreminde sallanmıştık biz de Çankırıda iken yıllar önce. Çok fenaydı. Kaçacak yer yok.. Tek sığınak Allah. Allah daha kötüsünden korusun inşallah hasar yoktur Mehmet Geçmiş olsun Ankaraya. =(
  • ewet burdan devam edelim lütfen
    quote:

Orjinalden alıntı: Zorunluders

http://resim.donanimhaber.com/m_19921723/tm.htm
  • geçmiş olsun birşey olmadı ve olmaz inş..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.