Şimdi Ara

Şuan için yurtdısından psp 3000/2000 almak mantıklımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar psp fat sahibiyim babam yakın zamanda dubai/pakistana gıdecek bu taraflardan psp 2000 veya 3000 almak mantıklımıdır psp 3000 de son durum nedır hala kırılamamısmıdır gecen gun yeraltı carsısında bır dukkana sordum 1 hafta sonra kırılacak dedıler ve psp 3000 ıcın 400 lıra dedıler dubaı/pakıstandan alırsam bana kaça gelir? yoksa 2000 almak suan ıcın dahamı mantıklıdır turkıyede 370 lıra psp slım dubaı pakıstan taraflarında ortalama fıyatı nedır?
    sımdıden cok tesekkurler
    yazım yanlısları ıcın ozur dılerım

• quote:

Orjinalden alıntı: mertis

selamlar psp fat sahibiyim babam yakın zamanda dubai/pakistana gıdecek bu taraflardan psp 2000 veya 3000 almak mantıklımıdır psp 3000 de son durum nedır hala kırılamamısmıdır gecen gun yeraltı carsısında bır dukkana sordum 1 hafta sonra kırılacak dedıler ve psp 3000 ıcın 400 lıra dedıler dubaı/pakıstandan alırsam bana kaça gelir? yoksa 2000 almak suan ıcın dahamı mantıklıdır turkıyede 370 lıra psp slım dubaı pakıstan taraflarında ortalama fıyatı nedır?
    sımdıden cok tesekkurler

Dostum psp 3000 ps3 gibi olacak istersen 1 hafta daha bekle git tekrar sor ama kırılmayacak.Psp 2000 alman daha mantıklı.Ayrıca 370 ytl degil son versiyonlu psp ler eminonu dogubank taraflarında 330-340 ytl

• Şuan için 3000 kırılmadı ve yakın zaman içinde kırılacak gibi durmuyor.
    Bu yüzden alıcağın model slimdir.Psp fatin varken bunu almak pek mantıklı olmadığı için otur oturduğun yerde

• çok yakın bi zamanda kırılıcak arkadaşlar ben sizleri haberdar edicem merak etmeyin

www.elektrotuning.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: bartu dayı

çok yakın bi zamanda kırılıcak arkadaşlar ben sizleri haberdar edicem merak etmeyin

www.elektrotuning.com

Sanmıyorum dostum bu da ps3 gibi olacak.
  • quote:

selamlar psp fat sahibiyim babam yakın zamanda dubai/pakistana gıdecek bu taraflardan psp 2000 veya 3000 almak mantıklımıdır psp 3000 de son durum nedır hala kırılamamısmıdır gecen gun yeraltı carsısında bır dukkana sordum 1 hafta sonra kırılacak dedıler ve psp 3000 ıcın 400 lıra dedıler dubaı/pakıstandan alırsam bana kaça gelir? yoksa 2000 almak suan ıcın dahamı mantıklıdır turkıyede 370 lıra psp slım dubaı pakıstan taraflarında ortalama fıyatı nedır?
    sımdıden cok tesekkurler

Arkadaşım benim Psp'imi(2000) dayım Dubaiden aldı!O zamanın Euro Kuru(Ramazan Bayramı) ile 275 Ytl tutmuş!Yanında bir oyun ve bu paraya dahil koruyucu kap vermişler!1 yıl Dubai garantisi varmış galiba!Bir sorun ile karşılaşmadım!Zaten psp3000 çıktı ama halen psp 2000'in fiyatı ucuzlamadı!

• hocam dark alex kırmış galiba internette gördüm 50$ dan satıyolar mavi bişey. bende 3000 var sordum çarşıda kırarız diyolar ama inanmadım
  • belkide kırılmıştır psp3000
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emyasan

quote:

sımdıden cok tesekkurler

Arkadaşım benim Psp'imi(2000) dayım Dubaiden aldı!O zamanın Euro Kuru(Ramazan Bayramı) ile 275 Ytl tutmuş!Yanında bir oyun ve bu paraya dahil koruyucu kap vermişler!1 yıl Dubai garantisi varmış galiba!Bir sorun ile karşılaşmadım!Zaten psp3000 çıktı ama halen psp 2000'in fiyatı ucuzlamadı!

Ucuzlamamasının nedeni psp3000 nin kırılamamıs olmasıdır.Aralarında pek bir fark yok oda cabası.Iyı forumlar.

• psp3000 hacklendi sanırım youtubdan psp hack gripshift yazın izleyin yeni bir video bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.