Şimdi Ara

Şuan ki Durumumuzu Yazalım 5 Yıl Sonra Bakalım (2015-2020) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Universite sinav sonuclarini bekliyorum.Bakalim Anadolu Universitesi gelecek mi yoksa seneye mi deneyecegim.Tahminen 5 yilda anca 3. sinifa gecersin.5 sene sonra gorusuruz ben bb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey there !i am using whatsapp. 5 yil sonrada yine aynisi olacak.yine yalnız olucam.

• boy: 1.70 kilo 62
    Hala Kaslı görünüyormuyum?
    hala S.Z.Ö isimli zengin kız ile birliktemiyim ve kız daha fazla güzelleşmiş mi;???
    okulu inşallah yüksek bir puan ile, yüksek bir lys ygs punaı ile bitirip istediğim yere gitmiş olayım ygs en az 400 olsun inşşallah yarabbimmmm
    kedimi ne kadar geliştirdim, kednimi psikoloji bakımından çok geliştirdiğimi düşünüyorum, aynı şekilde sevgilime de yardım ediyorum, inşallah çok daha iyi durumdayımdır
    yaşlanmak istemiyorum
    S.Z.Ö isimli kız ile evlenmeyi düşünüyor muyum?
    gerisi Allah kerim
    he bide çok daha fazla zenginledim mi....
  • Alımlar devam ediyor

• yaşım 18, kilom 65, boyum 175
    bu sene üniversiteye başlayacağım henüz tercihler açıklanmadı ama büyük ihtimal İÜ PDR gelir. bakalım 5 yıl sonra nerde ve nasıl olacağım?
  • Üniversiteye başlayacağım.
    Arabam yok (bizimkiler söz vermelerine rağmen almadı)
    Yabancı dilim yok.
    Kültürel anlamda hiçbir bilgim yok.
    Umarım 5 yıl sonra tüm olumsuzlukları atmış olurum :)

• Merhaba 2020'deki ben. Üniversite nasıldı Gtr Nismo alacak kadar paran oldu mu şu an ingilizcen çok iyi zaten ispanyolcaya başladın eğlence için bakalım belki onu da öğrenirsin ama en önemlisi kilo aldın mı bu sene büyük ihtimalle hallediceksin unutma kendini centilmen ve beyefendi ol kendine iyi bak öptüm. Bu arada kardeşin oldu mu bir tane daha?

• hayatı boş geçiren boş bir insanım 5 yıl sonraki kendime söyleyebileceğim fazla bir şey yok acaba 5 yıl sonra da bu kadar boş olucak mıyım ? istediğim herhangi bir bölümü kazanabileceğimi düşünüyorum ama acaba hayallerimin peşinden mi koşacağım yoksa sevmediğim ama yüksek gelirli bir işe mi gideceğim ya da hiçbirini tutturamayacak mıyım?biraz kiloluydum kilo verdim mi ? satranca yeniden başlamayı düşünüyordum bu aralar , satranç turnuvalarında ya da bilim olimpiyatlarında bir başarı elde edebildim mi ?5 yıl sonra forum duracak mı ya da konuyu hortlatacak bir arkadaş çıkıcak mı bakalım . Konu dursa bile o zaman kadar yaşayacak mıyım ya da forumu bırakacak mıyım ?
  • Üniversteyi kazanıp bitirmiş olman lazım be okudun çok merak ediyorum bu kafayla iyi biyer tutturdum mu

Bide arkadaşlarla aran nasıl

• Boy 167
    Kilo 80
    Yaş 16
    Anadolu lisesi öğrencisi
    Radyoloji okumak istiyor
    Zaeytinburnunda yaşıyor
    Eğer bu bolumu okuyup hemen atanabilirse 5 yılda arabası olacak.
    En basa yazın bunu 2020 de editleyip cagirirsiniz.

• boy 1.71 kilo 68
    hala aptal aptal
    aşık olacak mısın ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canım sıkılıyor ders çalışmıyorum yorgunum nedense ne yapcağım hakkında fikrim yok belkide öldüm veya şuan yaşıyorum 20 yaşında olacağım nasıl bir iş sahibi oldum fotoğrafcımı daha iyi bir şeymi yoksa daha alt birşeymi arabam oldumu işsizmiyim ? sağlıklımıyım

kilo 55
    boy1.65

boyum uzadımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahatlıprens -- 21 Temmuz 2015; 16:24:21 >
  • tıpı kazanamadım muhtemelen hukuk gelecek sevdiğim kıza yazayım dedim cevap bile alamadım bakalım 5 yıl sonra nerede olacağım

18 yaşa girmeyede kaldı 20 gün civarı
  • Boy 1.78 kilo 68 ygs çalışıyorum bogazicide bi mühendislik kazandın mi. Vücut ne alemde uniye geçince çalışmaya devam ettin mi. son senede kızlarla ugrasmamisimdir sanırım. Düzgün kulüplere gir de kendini gelirsir biraz

• Şu an bilişim 4.sınıf geçmiş sayılan açık lise öğrencisiyim ama okulu bırakacağım işe gireceğim sonra hedefim ölmek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.