Şimdi Ara

Şuan silkroadda hangi Build en çok para ediyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Wizard , peki niye ? eline alacagın +7 ve uzerı sılahla gece gundur taksı yaparsın

unuqlerı kacırmazsın vs gold bırıkır bırıkır satarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: DeparturE_

wizz derken wizardmı?

yok blade
  • Harbi wizarda rağabet çok var. Nedense niye istiyorlar bu charı anlamadım. Her taraf wizard. Ve tekk devil cut blade serisine bakıyor. Tek atışta ölüyorlar.
  • Wizard para eder neden mi ;
    Plvl i , Taxiyi , Unique kesmeyi en iyi beceren , ve FW de en becerikli char olduğundan
    Ztn bi serverde 100 lvl wizardınız olsn bide zamanınız olsn istediiniz chardan kasarsnz buda wizardın her charı kapsadığını gstermezmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: I__ArcheR__I

senin gibiler yüzünden bu oyun bu hale geldi arkadaşım oyun bu oyun eskiden GTA 1 'i para kazanmak için mi oynuyordun? hayır 2 araba çalayımda polislerden kaçıyım die oynuyordun,sronun farkı ne? bu oyun değiL mi? oyunu zevk için oynamdıkdan sonra git pazarda limon sat daha çok para kazanırsın !!!

defol git bi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: *d0g1c4n*

Wizard-Cleric 800 e Sattım

100 FF Blader i 400' e alıorm

Olay bu kadar açıklayıcı işte . . .

• Glavie charlar nıe hıc lafı gecmıyor onları adam sıfatına mı koymuyo kımse
    şahsen glavıe char kasıorum 77 lvl oldum cokta memnunum kendı lvl ımdekı aynı ozellıklere sahıp blader charlar ıle guzel pvp lerım olmustur zevklı benım ıcın glavıe
  • full str bow,millet bow icin force aciyorlar o daha cok para ediyor galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: effsane_61

kesinlikle blade ler ,,neden blade çünki kasılması çok zor ... ... ondan sonra bov lar sonra vizardalar..

dediğin dogru cok zor kasılıyor. 100lvl yapmasi cok zor oldugu için kimse almaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.