Bildirim
şuan uydu ile ücretsiz izleyebildiğiniz tüm kanalları yazabilir misiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MAVIC
şuan uydu ile ücretsiz izleyebildiğiniz tüm kanalları yazabilir misiniz? ya da sevdiğiniz kanalları yazın en fazla kaç kanal izlenilebilir?
hangi uydu için,soruyorsun, hotbird için çoğu kanaların bakılack bir yanı yok gibi 415 şifresiz kanal falan kayıtlı,Türksatta ise 195 kanal kayıtlı hepsine bakıyormuyum hayır,tarama yaparken şifresizleri seç -
hayır şunun için soruyorum kablo tv abonesiyim ben uydu kullanan üyeler ücretsiz kaç kanal izleyebilir onu merak etmiştim cevap için teşekkürler -
quote:
hayır şunun için soruyorum kablo tv abonesiyim ben uydu kullanan üyeler ücretsiz kaç kanal izleyebilir onu merak etmiştim cevap için teşekkürler
Türksat,hotbird uydu yayınlarını izliyorum ,kanal sayısı bir önceki yazıda belirttiğim gibi işte, kanal sayısı artabilir,ancak bir şey ifade etmeyen , bazılarının içeriği laylaylom kanallar, kabloludaki kanallarda farklılık var,diğer uydu yayınlarını pek bilmiyorum, kullanan arkadaşların yorumları gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 15 Temmuz 2010; 18:18:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE
quote:
hayır şunun için soruyorum kablo tv abonesiyim ben uydu kullanan üyeler ücretsiz kaç kanal izleyebilir onu merak etmiştim cevap için teşekkürler
Türksat,hotbird uydu yayınlarını izliyorum ,kanal sayısı bir önceki yazıda belirttiğim gibi işte, kanal sayısı artabilir,ancak bir şey ifade etmeyen , bazılarının içeriği laylaylom kanallar, kabloludaki kanallarda farklılık var,diğer uydu yayınlarını pek bilmiyorum, kullanan arkadaşların yorumları gelebilir.
evet anladım teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X