Şimdi Ara

Şuana kadar ki en iyi otel programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

eyle eyle doğru dedin sen ona.

aynı böyle hms gibi üniversitede teknoparkta firması olan çok iyi bir abi vardı. bize hep çay kahve bazen tost ısmarlardı. bizde onun dediği firmaların google işletme sayfalarına yorum yazardık. ne çok tost yemiştim. öğrenci dostu bi abiydi. nasıl olsa herkes yazabiliyor google işletme yorumuna.

önemli olan sikayetvar.com sitesindeki müşteri şikayetlerini çözüp onları memnun etmek. orada yazan belli, firması belli, faturası elinde.

ben böyle düşünüyorum. tamam yazma artıkın yoruldun. ben yazayım. neydi meyve veren ağaç taşlanıyordu. ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamil Overbooking -- 25 Ocak 2025; 20:20:12 >
  • Kamil hala tost yemeye devam ediyorsun marka kötüleyerek Şuana kadar ki en iyi otel programı  İnsanlar buna troll diyor sen geride kalmışsın bir tosta bu tür işleri yapmaya devam ediyorsun.

Sen hariç yorum yapanların adı sanı belli Şuana kadar ki en iyi otel programı Şuana kadar ki en iyi otel programı 

HMS Otel Programı Türkiye nin en iyi hizmet sunan firmalardan bir tanesi nokta.

• alttaki siteye yazanlarda tost karşılığı yazdı herhalde. Şuana kadar ki en iyi otel programı 

Hms Otel Programı - Şikayetvar

• HMS Otel Programı - Google Play'de Uygulamalar

ben programı bi deneyeyim diye üstteki linkten google play'den indirecektim. fakat yorumları okudum. bir çok kişi yorum yapmış.

ama galiba bu otellere rezervasyon yapılan bir program. "bu uygulama sayesinde tatil için çok güzel planlar yaptım ve ailemle bir çok kez tatile gittik." falan yazmışlar ve epey de beğenilmiş hep 5 yıldız vermişler. siz haklı çıktınız. beğeniliyormuş program.

ben de ilk fırsatta kullanacağım inşallah. hep otellere yüksek fiyat ödüyorum konaklamam gerektiğinde. ben de otel önbüro yönetim programı falan sandım. hakkınızı helal edin.

Şuana kadar ki en iyi otel programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamil Overbooking -- 27 Ocak 2025; 1:28:48 >

• HMS Otel Programını kullanıyoruz gayet memnunuz.

Trolle selam olsun :) Ama çok acemi

Sektördeki en iyi teknik desteğe sahipler. İşlerinide güzel yapıyorlar.

Türkiye de ve global de 1000 lerce müşterileri var.

https://www.hmsotel.com/referanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukriyeoguzlar -- 27 Ocak 2025; 1:55:47 >
  • HMS Otel Programı Sultanahmet bölgesinde çok popüler bir şekilde kullanıyor.

Bir çok otel memnun ve kullanıyor.

1000 lerce kişi beğenirken 5-6 kişi beğenmemesi kadar doğal bir şey yoktur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.