Ve isim vermeye gerek yok tüm Çanakkale savaşı ile ilgili kitaplar...................
En iyi kitap ERDAL DEMİIRKIRAN' ın yazdığı İFLAS ETMENİN YOLLARI ve yine ERDAL DEMİRKIRAN'ın yazdığı Sadece Aptallar 8 Saat Uyur. KASHNA adını verdiği felsefesi ile muhteşem şeyler anlatıyor. Ben hayran kalmakla kalmadım,resmen hayatım değişti. Herkese öneririm.Bu arada yeni kitabıda çıkmak üzere,konusu AŞK. Acaba yine neler yazdı. Sabırsızlıktan çatlayacağım...
8 YENİ KİTABIM
AŞK BANA DEĞİL , BEN AŞK'A ÇARPTIM
ÇIKTI TÜM TÜRKİYEDE'Kİ SEÇKİN KİTAPEVLERİNDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ
YAYINEVİ CİNİUS YAYINLARI
YAZAR SONER ALIÇ
"bir çift yürek"
silahlara veda fareler ve insanlar suç ve ceza
EJDERHA MIZRAĞI SERİSİ İlkbahar Şafağı Ejderhaları İkinci Nesil Kış Gecesi Ejderhaları HARRY POTTER Melez Prens Zümrüdüanka Yoldaşlığı
şeker portakalı(zeze)
hepsi birbirinden güzeldi ve hepsi de farklı farklı güzeldi ayrım yapamam ben
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
Okuduğum en güzel kitap ¨Sol Ayağım¨ oldu.Yazarı Christy Brown'du.Adamın kendi hayat hikayesini anlatıyordu.Ben ne yazık ki 172 sayfalığını bulabildim.
Daha içeriklisini okuyanınız var mı?
ben okumuştum o kitabı, cidden güzel ve etkileyici bi otobiyografiydi, kitabı okuyalı baya oldu tam net hatırlayamıyorum ama o kitabın orjinali de fazla uzun değildi, yani okudugun zaten kitabın orjinali sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme