Şimdi Ara

Şuana kadar oynadığım en güzel web tabalnlı oyun (erepublik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuna kadar 4-5 yıldır web tabanlı oyun oynuyorum ama bunun gibisini ilk defa oynadım açıkcası ve çok beğendim.
    Oyunun ismi Erepublik ve bu oyunda bütün ülkeler var (türkiyede tabii) şuanda ben eTürkiyede bir kaç şirket sahibi bir vatandaşım geliştikce daha fazla şirkete shaip olabiliyorsunu Milletvekili, Başbakan, Cumhurbaşkanı gibi yetkilerede sahip olabilirsiniz.. (kısacı bu oyun gerçek hayatta ne yapıyorsanız yapabiliyorsunuz...
    Eğer kaydolmak isterseniz benim ref üzerimden kayıt olmanız tavsiye olunur elimden geldiğince yardcımcı olurum..(oyun ile ilgili sorunuz varsa sorabilirsiniz)

NOT: bu oyuna için ekstradan fazla zaman harcamak mecburi değildir günde 5dk girilsede yeterli olur ama daha fazla girilmesi tavsiye olunur..!

buaradan avantajlı birşekilde kayıt olabilirsiniz:http://www.erepublik.com/en/referrer/boncheira

eğer bu linkten kayıt olursanız benden destek ve sorularınıza cevap alırsınız (yani avantajlı olursunuz)

• bulunsun. pc gecince uye olucam.
  • oyun ingizlice sanırım değil mi?
  • evet arkadaşlar oyun ingilizce ama çok eğlenceli benim verdiğim linkten katılırsan yardımcı olurum oyun için sorularınıza ve oyun içi..
  • sonunda ilk 5 q4 raw weapon şirketimi kurdum...

NOT: verdiğim linkten kayıt olana yardımcı olunur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.