kesinlikle bk yi tek gecerim .hp pointi 3 le carpilior sikll damegi str ve energi ile carripilior ref ve hp li bir set giydiginde bk full stad oldugunda hp si 100 k ya yaklasir 65 k vursan 30 k sini ref edersin bi sm ve mg nin bu hp ye ulasmasi imkansiz dir bu halde bile seni 40 k gibi birsagilikla dewam edersin.bu arad sana vururlarken senin de elin armut toplamas yani dimi
evet en iyi her zaman her yerde bk :) elf sm mg dl hepsihikaye :)
elfler kasilmasi en zor chardir .ama onlar bk dan daha sansilidir cunki olumsuz olmalari gibi duruma onalrda sahiplerdir elflerin ataki ve defensi icin sadece 2 srtata gerekior .agi ve enerji ye dusgun olarak point werdikleri saman 32k agide cosarlar ve enerjileri yuksek oldugu saman hem def aurolari we he atac aurolari sayesinde bk ya kafa tutacak tek char haline gelirler def aurolari def rate ni costurduklari icin bk ya miss gecirtme olasi doguyor ve atack icin bk dan sans almis oluyorlar bunu yapa bilcek tek kisi elf tir
noldu yaw cvp lar gelmiyo bu kadarmı
her zaman her yerde en iyisi bk derim eline add ve luckli mace of king aldimi kimse tutamaz ustunede flame set allah kim tutar seni
quote:
Orjinalden alıntı: Logan_tr
her zaman her yerde en iyisi bk derim eline add ve luckli mace of king aldimi kimse tutamaz ustunede flame set allah kim tutar seni
logan ben handoffate bk yim zenli bd ariorum ve mana loslu kanat bunlardan var sa bi gusellik yaparmisin bana
quote:
Orjinalden alıntı: darksars
logan ben handoffate bk yim zenli bd ariorum ve mana loslu kanat bunlardan var sa bi gusellik yaparmisin bana
sende bi bulamadin yaw mana loslu kanadını :)
anlamadim?
quote:
Orjinalden alıntı: Logan_tr
anlamadim?
yok sana demedim birisi varda kanat arıyo ona dedim
quote:
Orjinalden alıntı: darksars
kesinlikle bk yi tek gecerim .hp pointi 3 le carpilior sikll damegi str ve energi ile carripilior ref ve hp li bir set giydiginde bk full stad oldugunda hp si 100 k ya yaklasir 65 k vursan 30 k sini ref edersin bi sm ve mg nin bu hp ye ulasmasi imkansiz dir bu halde bile seni 40 k gibi birsagilikla dewam edersin.bu arad sana vururlarken senin de elin armut toplamas yani dimi
kardes sen sm kasmasini bilmiosun da ondan oyle konusuon sm tp kullanmasini bilen sm war yapsin hiç bi char kesemez kolaysa kesin :D
ya git işine en iyisi sm miş ben 999 tane servar oynadım kaç tane full stat sm kastım hiç biri full statlı bk ya 1000 den fazla vuramadi ok her zaman her yerde en iyi BK LARDIR
ya sen bi git konusma her yazdiğima atlama bi alla alla biz hiçmi server kasmadik mythology de infernal die bk vardi onla aramizda 10 res fln fark vardi ben onu teke aliodum o beni 3-4 kerede
ya utanmasan bk lar sm lere miss vurcan dicen ya git işine osiris servarı açsın herkes oraya başlıcak saten görürsün orda kim kimi alıyo
ya neyse server bi kurulsunda :D aslinda bk ler avantajli çünkü vita 1 bas 3 hp artio sm 1 bas 1 artio bk de agl ye bas str güç artio
bk lar avantajlı ama birde sen onu bana sor çevir çevir nereye kadar bide osirisin servarında işallah lvl başına 6 yada 7 point gelir :)
B VEYA D AMA DİĞER CARLARİDA OYNAMADİM DEYİL AMA DİGER CARLARDA BİRAZ HUZURSUZ OLUYOM
kardesler gelin bunu serwerda ogrenelimhttp://hardena.no-ip.biz/mu hepinizi bekliyorum serwer daha yeni acildi eski dark lord playerlari hepinizi bekliyorum burayi darklord oynayan bşrkac kisi acti cok super serwer gelin en iiyi acc gorelim ben mgyim