Şimdi Ara

[Subaru Forester] vs [Honda CRV] vs [Ford Kuga] vs [Mazda CX-5] vs [Toyota RAV4] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trapspeed

Tarafsız falan diyor ama bana direk hileli geldi, reklam gibi olmuş zaten. Bütün araçların arka teker tutup çıkmaya başladığı anda sürücü ayağını gazdan çekiyor gibi. Naturel bir -gücü yetmiyor- görünümü yok, tam çıkarken ayağımı çekeyim de gücü yetmiyor hesabı olsun gibisinden. Bence en tarafsız kıyası yukarıda iki partlık videoda ruslar yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Tarafsız falan diyor ama bana direk hileli geldi, reklam gibi olmuş zaten. Bütün araçların arka teker tutup çıkmaya başladığı anda sürücü ayağını gazdan çekiyor gibi. Naturel bir -gücü yetmiyor- görünümü yok, tam çıkarken ayağımı çekeyim de gücü yetmiyor hesabı olsun gibisinden. Bence en tarafsız kıyası yukarıda iki partlık videoda ruslar yapmış.

Gucu yetmemekle alakasi yok gucu ihtiyaci olan tekere iletememe sorunu var, mevcut videoda 8 silindirli bir suv dahi basari gosteremeyebilir.

• Maalesef dogru. Kilitli differansiyel yoksa subaru hepsinden iyi
  • subarunun kendi çektiği görüntüler hondanın 4 çekerini iptal etmişler nissanınıda rampada 2 kere frenlediler
    bence doğru bir test değil bunlar
  • Hadi reklam olsun .bahsedilen diğer markaların bu türden bir özeliğini gösteren reklam veya testleri var mı.... (olmadığı içinde bu tür testlere yapılmıyor) kaldı ki bu markalar kötü niyetli kişi veya şirketlerin Subaru lehindeki bu tür videoları yayından kaldırmasını
    beklenmez mi Olayın ticari tarafını düşünün bu markalar bu tür yalan yanlış reklam veya testleri hukuki açıdan her halde bir şeyler yaparlar. Şimdiye kadar her hangi bir kişiye veya Subaru'ya bu markalar bu tür test veya reklam görüntüsü altındaki videolar dan dolayı hukuki bir süreç duymadık veya okumadık.
    REKLAMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cstadem -- 10 Ocak 2014; 9:42:38 >

• forester, legacy ya da outback! Eski modelleri bile onların tırmanamadığı yerleri çıkar. tamamen simetrik çekerden kaynaklanıyor....
  • Selamlar, aslında 4*4 konusunda forumlarda yazılarını gördüğüm Mustafa Bey (mtnun nicki galiba) daha ayrıntılı bilgi verebilir diye düşünüyorum.
    Reklam olabilir testler elbette, önemli olan aynı lastik tür ve ebatları ile bence aynı sürücünün performansıdır testi daha doğru gösterecek. Lakin 1. videoya katılan araçlar içinde bence 4*4 sistemi açısından en başarılısı hakikaten subaru çünü mümkün olan diğerlerini denedim. Benim şahsi fikrim tabi ki bu ama asıl problemleri diğer araçların 4*2 sistemden elektronik olarak 4*4 sisteme geçmeleri. Subaru ise sürekli 4*4 kullanıyor. Bence bunun da fayda ve farkı vardır diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.