Şimdi Ara

Subaru Impreza 1.5 AWD KULLANICI KLUBU....! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
14.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba ben 2 ay once siyah 1.5 awd aldım 2007 model oncelıkle alıcagınız arac cok temiz ve orjinal olması lazım kesinlikle tüplü tavsiye etmiyorum tüp bu arabaların motor omrunu kısaltıyor ( illede tüplü kullanıcam diyorsanız tüpsüz alın tüpü kendiniz bildiginiz iyi bir ustaya TELEFEX yada Prince marka taktırın üçüncü bir markayı düşünmeyin ) benım aracımda tüplüydü aldıgımda ilk iş tupu sokturmek oldu hızlı bir arac değil aracın agırlıgı 1.750 Kg 1.5 motor cok yetersiz kalıyor kalkıslarda ve yokuslarda parçaları pahalı ülkemizde cıkması yada yan sanayı parcaları yok neredeyse ben hala gaz kelebegi beklıyorum 40 gun oldu japonyadan gelecek parasınıda peşin verdik (yetkili servisinden 1.124 TL ) eksi yanları bunlar artı yanları ise virajlarda güvenli yol tutuşu iyi bir araç ve görüntüsü çok dikkat cekici.
  • Emre8860 kullanıcısına yanıt
    Bütün araçlarda olduğu gibi mutlaka lpg'nin yan etkileri vardır. .montajı iyi yapılmış bir kitle en az sorunla kullanılmakta. aracınızın ağırlığı 1300 kğ civarında 107 bg
    jaspadaki gecikmede ayrı bir şansızlığınız.. hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cstadem -- 16 Kasım 2014; 18:25:03 >
  • Bu araçların yazılımla beygiri 10 hb kadar yukseltılıyormus dogrumudur sizce ve bunun bır zararı varmı araca araç cok yavas kalıyor kalkıslarda boyle gıderse elden cıkarıcam .
  • Emre8860 kullanıcısına yanıt
    Sizin aracınızda yazılım ne kadar başarılı olur bilmiyorum. Aracınızda anlaşılan önemli bir sorun var. siz aracı bilen bir yere veya Usta'ya götürün
  • Selamlar herkese boyle bir klup kurulmasina cok sevindim oncelikle.bende bir 2009 impo sahibiyim araci 1 yildir kullaniyorum.cok memnunum.araçla alakali her turlu bilgi birikimimi sizinle paylaşmak bana ayrica keyif vericek.

Araci gecen sene aldim aldigim fiyata alinabilecek en iyi araci aldigima da eminim.ne yazikki bu marka gerektigi degeri gormuyor.aricam aldigimda zavolli bora kit taktirdim suanda km olarak 47 000 de arabam.**** simdiye kadar herhangi bir sorun cikarmadi sadece rakim olarak yuksek bir kesimde bi kere hata verdi oda egzoz gazi salinimiyla alakaliydi.aracim sehir icinde 0.28 kurus yakiyor.surekli 4 ceker olmasinin faydalarini yolda fazlasi ile hissediyorsun.yuksek devirlerde boxer motor sesi cok keyifli.aracima ek olarak sadece xenon kit taktirdim oda farlar mercekli oldugundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih-ç. -- 12 Aralık 2014; 16:00:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.