Şimdi Ara

- Subaru LEVORG Ana Konu - (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
983
Cevap
41
Favori
123.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses sistemi aynı, ses yalıtımı biraz daha iyi ama hala yol sesi ve rüzgar sesi var. Süspansiyonları çok başarılı olmuş. Frenlerde biraz iyileşme var. Yakıtta yarım litre kadar iyileşme var.Farlar daha iyi olmuş. İçerdeki ekranda güzel olmuş.... fiyat etiketi hariç araba güzel.
  • 2 Aralıkta sorduğumda 170 bin diyorlardı. hafta içi zam gelmiş. 179 bin lira diyorlar şimdi.
  • Aracın ekranı ve multimedya sisteminde bir değişiklik var mı?
    Gördüğüm kadarıyla;
    Koltuk hafızası
    Bel desteği
    Led far( Artık uzunlarda halojen değil demi?)
    Akıllı ayna

başka aklınıza gelen yeni eklenen donanım var mı? Sizce alınır mı bu haliyle?
  • onsemjalna O kullanıcısına yanıt
    hafızalı koltuklar yok... alınır.
  • Bende 2016 Eyesight Plus aracımı 155 bin lira verene satacam. Ses yalıtımı, Led farlar ve sinyaller, spor ön panjur, vs.... ne ararsanız var... TR de tek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calledman

Bende 2016 Eyesight Plus aracımı 155 bin lira verene satacam. Ses yalıtımı, Led farlar ve sinyaller, spor ön panjur, vs.... ne ararsanız var... TR de tek.

Bir kaç hafta önce 145 bine kısa süre ilanda kalmadı mı sizi aracınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pirmes kullanıcısına yanıt
    Yok ben hiç satışa koymadım aracımı
  • quote:

Bende 2016 Eyesight Plus aracımı 155 bin lira verene satacam. Ses yalıtımı, Led farlar ve sinyaller, spor ön panjur, vs.... ne ararsanız var... TR de tek.

Hocam sizin hususi bu aracın sevenini, alıcısını bulmanız lazım bu paralara vermeniz için.
    Bakın piyasaya kolay kolay satılmıyor.
    Bu paraya f30 kasa 320d alırım diye düşünüyor insan.
    Yanlış anlamayın beni, inanın benim istediğim bir araç ama benzinli olması belimi büküyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

inşallah yok pahasına elimizden kaçan 2015 Levorg gibi hiç fiyatına gitmez bu sefer.
    Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 12 Ocak 2018; 18:0:5 >
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Aracımı satmaktan vazgeçtim.Levorg satılacak araç değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calledman -- 30 Ocak 2018; 6:33:21 >
  • Sevgili Subaristler, burada fotoğraf paylaşmak çok kolay olmuyor o yüzden instagram sayfamın linkini paylaşıyorum. Takip ederseniz sevinirim.
    https://www.instagram.com/subigarageistanbul/
  • Yeni makyajlı olan araçlarda 2017 den kalan sıfır araç varmıdır acaba? Araç almaya niyetliyim ama 182 diyor liste fiyatı, 160-170 arası bulabilir miyim acaba? Hani yakınlarda bayilere uğrayan olduysa tek tek aramak gerekmez diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler
  • Levorgun yıllık toplam vergisi ne kadar ki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne mutlu kullanıcısına yanıt
    1300 tl
  • Araç sahipleri whatsapp ı daha aktif kullanıyor sanırım. Bir sorum olacaktı;

Levorg 1.6 GT-S CVT & Levorg 1.6 GT-S Sport Plus CVT arasında farkı kısaca özetleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nohutlu Pilav -- 12 Temmuz 2018; 23:44:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nohutlu Pilav

Araç sahipleri whatsapp ı daha aktif kullanıyor sanırım. Bir sorum olacaktı;

Levorg 1.6 GT-S CVT & Levorg 1.6 GT-S Sport Plus CVT arasında farkı kısaca özetleyebilir misiniz?
    Sport plusda İ-sight var. Multimedia ekran 6.2 değil 7".

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Sport plusda İ-sight var. Multimedia ekran 6.2 değil 7".

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür eder İyi günler dilerim.
  • Merhabalar,

2016 eyesightlı Levorg almaya niyetlenmiştim.

Araç ile test sürüşüne çıktık ve fakat 70-80 km/h hızla gidiyorken bile içeride çok fazla yol ve rüzgar sesi alıyordu.

Almaktan vazgeçtim.

Daha önce 2015 XV kullandım ama onda yol sesi bu kadar almıyordu.

Sizlere de bir sorayım dedim, bu ses olayı XV den fazla normal mi?

2017 ve sonrasında da aynı mı bu konu?

• Hangi araçtan geçtiğinize göre değişir tabii ama ben 2016 model aracımda hiç ciddi rahatsızlık duymadım. Ses alıyor almasına ama bence öyle fazla değil.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.