Şimdi Ara

Subaru Vivio hakkında bilgisi olan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
37.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ankarada bildigim iyi bir subaru ustası var. İstehyenlere verebilirim adresini şaşmazdayım
  • merhaba arkadaşlar,
    konuyu birde ben hortlatayım dedim. :)
    Eve ikinci araba olarak eşimin çocuğu okula götürüp getirmesi için kısa mesafede kullanılacak, maliyeti düşük olarak bir araba arayışına girdik.
    Malum yaz öncesi olduğu için araba fiyatları uçmuş durumda.
    bende kendimi birden vivio lara bakarken buldum.
    sormak istediğim bundan önce aynı modellerde suzuki marutti test etmişliğim var ama arabada sanki motor yan koltukta çalışıyormuş gibi ciddi bir konfor problemi vardı.
    vivio kullanan arkadaşlar konfor, kullanım kolaylığı vb gibi görüşlerini belirtirse çok sevinirim.
  • Konuyu hortlatayim

Vivio düşünüyorum alsam mi ki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.â arkadaşlar 1997 Vivio kullanıyorum.Parça sıkıntı sı diye bir şey yok.Çook ekonomik çok saglam ve şirin bir araba.Yolda çevirip bakıyorlar soruyorlar .Satarmisin kaç para Kaç model gibi sorular.Klimalı ve sorunsuz çok az yakıyor.şehir içi ve şehir dışı 8000 bin km yaptım.Yağ filtresi yağ ve hava filtresi değiştirdim. Onun dışında yagina suyuna bak gazla.Daha önce dizel bir aracım vardı ona harcadığım paranın haddi hesabı yok. İlk araç normal. Kaziklandik. Ama şimdi bu kadar cici ve sıkıntısız bir araç gerçekten çok güzel. Sesi harika yarış arabaları gibi gaza basma istiyorsunuz. Performans şaşırtıcı. Herkese tavsiye ederim. Vergisi çok düşük .Parça pahalı diyorlar neye göre ve ne kadar parçaya ihtiyacınız oluyor bence kuşlardan bile daha ucuz çünkü parça ihtiyacı yok 10000 binde bir bakım 100/150tl gibi hepsi o.

Saygılarımla..

• Vivio bir numara oo

• Selamlar. Bir hortlatma da benden olsun. Ehliyeti almaya fazla birşey kalmadı. Ben de vivio almayı düşünüyorum başlangıç olarak. Araba hoşuma gitti. Günümüzde hala kullanan var mı arkadaşlar? Varsa bakım parça maliyeti ve araç hakkında bilgi verilirse sevinirim. Hayırlı forumlar.

• 01Esf01 0 kullanıcısına yanıt
    selam arkadaşlar hortlara bi hortta benden bulunsun vivio hakkında netten cok fazla bir bilgi bulmak zor oldugu için nacizane vivio kullandığım sürece burdan paylaşım yapmaya çalışacağım.abimizde 98 model enjeksiyonlu otomatik vitesli vivio var 15-20 gündür aracı bende inanılmaz derecede keyif veren bir araç.mart soğuğunda istanbul'un lanet trafiğinde şehir içi 4 kişi rampa bile çıkarak max. 6.5 lt benzin sarfiyatı var.tabi bunda otomatik vitesin etkiside var manuel olsa biraz daha düşecektir.bu hafta sonu istanbul'dan şarköy'e gidip geldim.depomu aynı benzinciden ve aynı pompadan doldurdum ve attığı an bıraktım 1.5 saatte 30 km yol trafiği dahil 455 km'de 22.18 lt benzin yaktı yani 100 km'de 4.8 lt yaryer basmalarda dahil.bircok lpg'li araç ile aynı.tek dezavantajı bazı dik rampalar ufak tefek yığılmalar oluyor ama öyle can sıkacak kadar değil.
  • Selam arkadaşlar bu hafta sonu subaru vivio'm ile 5 kişi olarak 230 km'si istanbul trafiğinde 200 km'si şehir dışı olmak üzere toplam 430 km yol yaptık.depoyu fulledigimizde ise 430 km sonunda 22.89 lt benzin aldı. Bu da 100 km'de 5.36 lt benzin yapıyor.bu ebattaki bir arabaya gore 5 kişi için cidden güzel bir değer hemde otomatik vites :)))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cocuguma alıcam bende ..inşallah yazdıgınız gıbı cıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yağız volkan

Selam arkadaşlar bu hafta sonu subaru vivio'm ile 5 kişi olarak 230 km'si istanbul trafiğinde 200 km'si şehir dışı olmak üzere toplam 430 km yol yaptık.depoyu fulledigimizde ise 430 km sonunda 22.89 lt benzin aldı. Bu da 100 km'de 5.36 lt benzin yapıyor.bu ebattaki bir arabaya gore 5 kişi için cidden güzel bir değer hemde otomatik vites :)))
    Bis ile karsilastirir misiniz daha once bis sahibi oldunuz mu?
  • Bence güzel araç. 4 çeker, boxer motor olması ve Subaru olması avantaj.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurcandmt kullanıcısına yanıt
    Bis ile karşılaştırmak yapilacak en son şey bence daha önce bis sahibi olmadım ama fiat ve subaru arasındaki kalite farkı tartışılmaz sanırım

• Bis ile karsilastirilamaz.O bir Japon canavarı boyutuna bakmayın 2 senedir kullanıyorum.Çok memnunum.Suzuki ile de karsilastirilamaz.Hyundai kullandım 4 yıl masrafindan bıkmıştım.

• senersongur kullanıcısına yanıt
    4 çeker ve boxer motor degil

• aviregal kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alın sorun yaşamazsınız.Ben alırken parça bulamazsın yarasını bulamazsın dediler şimdi biz demi bi tane alsak diyorlar

• aviregal kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alın sorun yaşamazsınız.Ben alırken parça bulamazsın ustasını bulamazsın dediler şimdi biz demi bi tane alsak diyorlar

• Ghost7676 G kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle alın bende hala kullanmaktayim.6 ayda 10 bin km daha yaptım buji yağ ve gittiler 250 tl senede bi kere masraf....

• İstanbul da bir tane daha görmedim.heralde bendeki tek...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.