Şimdi Ara

Subtitler - Türk sitelerine gerek kalmadan online dizi/film izleyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
10
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: murtazakamil

uygulama otomatik rardan çıkarıyor. Onu yazmayı unutmuşum hemen ekliyorum

Çok iyi o zaman gerçekten, elinize sağlık on numara program

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • İMDAT!!! Z TV adlı ders programından ders izlemek için paket aldım. Daha sonra ipad minimden açmaya çalıştım fakat hiçbir ders açılmadı. Biraz araştırınca flash player muhabbetinden olduğunu öğrendim. Puffin paralı uygulamayı indirdim fakat hala açılmıyor. Ama bilgisayardan izlenebiliyor. YGS ye hazırlanıyorum en kısa sürede halletmem lazım lütfen yardımcı olun en kısa sürede. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yardımlütfenn

İMDAT!!! Z TV adlı ders programından ders izlemek için paket aldım. Daha sonra ipad minimden açmaya çalıştım fakat hiçbir ders açılmadı. Biraz araştırınca flash player muhabbetinden olduğunu öğrendim. Puffin paralı uygulamayı indirdim fakat hala açılmıyor. Ama bilgisayardan izlenebiliyor. YGS ye hazırlanıyorum en kısa sürede halletmem lazım lütfen yardımcı olun en kısa sürede. Şimdiden teşekkürler.

Keşke konumu sabote etmek yerine yeni konu açsaydın ama yine de cevaplıyorum.

Söylediğin siteye baktım ve videolarının hem flash player hem de FLV formatında olduğunu gördüm. iOS cihazlar o formatı desteklemiyor ne yazık ki. Bilgisayarından indirip .mp4'e çevirip telefona attıktan sonra izleyebilirsin. Ya da belki flv dosyalarını açan bir uygulama bulabilirsin.

• Güzel bir uygulama lakin şarzı yiyip bitirir 2 bölüm dizide
  • Kodların hepsi kullanılmış 2₺ çok makul bi ücret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murtazakamil M kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim başıma gelen bu olay yüzünden burdan hesap aldım ve yeni konu nasıl açılır hiçbir fikrim yok. Sabote etmek gibi bir amacımda yoktu. Tekrar özür dilerim.

• murtazakamil M kullanıcısına yanıt
    subtitler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seragon -- 23 Şubat 2015; 10:55:36 >
  • Uygulamanın 1.1 sürümü çıktı arkadaşlar
  • videoyu indirmeden altyazıyı ekliyoruz dimi? yani videoyu online kelerken içine mi ekliyoruz yoksa offline olarak mı izliyoruz?
  • Sorunsuz çalışıyorsa alınabilir. Bence iphone 5'in ekranı dizi-film için yetersiz , ipad alırsa kullanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _sultanAhmet

videoyu indirmeden altyazıyı ekliyoruz dimi? yani videoyu online kelerken içine mi ekliyoruz yoksa offline olarak mı izliyoruz?

Evet videoyu online olarak izlerken içine altyazı ekleniyor. Yani video indirilmeden site içinden online olarak altyazı eklenip izleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.