Onların anasını zıplatmak lazım o subwoofer da !!! Bence bu daha eğlenceli olur!!!
o hayvanı oraya koyanın anneler gununde annesnini elini opeyim
quote:
Orjinalden alıntı: walcottt
Analarını eşeklere kovalattırmak lazım bu şe...sizlerin evlatlarını
+1
Pazar günü sagonun konserindeydim, bass tan allah belamı versin kalbim duruyordu.. Kabataş iskelesinden duyuluyordu maçka parkındaki bass sesi, dibinde olunca içimdeki organlarımı tek tek saydım
Yazık...
Duygudan eksik insanlar...
quote:
Orjinalden alıntı: _DIESEL_
quote:
Orjinalden alıntı: serkankurt1987
quote:
Bazen insan olduğumdan ötesinde böyle insanlarla aynı ülkede yaşadığımdan utanıyorum yazık...
bildiğim kadarıyla bunu yapanlar türkiyede değil
Eğer Türkiye'de değilseler dahi buna pek ihtimal vermiyorum yinede sözünü yineliyorum bu tür yaratıklarla aynı dünyayı paylaşmaktan utanıyorum nasıl bir eziyettir garip hayvana madem hava atacan excursion göstereceksin bunu cansız oyuncak bir hayvanlada yapabilirler..
Bildigimiz Cakal Kasa Turkiye La Turkiye
ördeğe yaptıklarını inşallah bunların gözü önünde analarına da yaparlar ve internete koyarlar
quote:
Orjinalden alıntı: mC_ReTurNs*
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: serkankurt1987
quote:
Bazen insan olduğumdan ötesinde böyle insanlarla aynı ülkede yaşadığımdan utanıyorum yazık...
bildiğim kadarıyla bunu yapanlar türkiyede değil
Eğer Türkiye'de değilseler dahi buna pek ihtimal vermiyorum yinede sözünü yineliyorum bu tür yaratıklarla aynı dünyayı paylaşmaktan utanıyorum nasıl bir eziyettir garip hayvana madem hava atacan excursion göstereceksin bunu cansız oyuncak bir hayvanlada yapabilirler..
Bildigimiz Cakal Kasa Turkiye La Turkiye
aldığım istihparata göre yurtdışıydı demekki yanılmışlar istihparat kaynağını değiştirmek lazım
Bunun neyine güldünüz Allah aşkına ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme