Şimdi Ara

Subwoofer konumlandırılması. Arkadaşlar bu hataya düşmeyin... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resim bana ait kaldirin falan diyo. Kaldirdim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu anladım da niye diyo onu anlamadım.altı üstü bi foto.adama sorarlar sen niye internete koydun o zaman çerçevelet as evinde vitrinine...
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    He helalin var hocam ama gelde bu gavura anlat bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

onu anladım da niye diyo onu anlamadım.altı üstü bi foto.adama sorarlar sen niye internete koydun o zaman çerçevelet as evinde vitrinine...

lafi koymus adami oymussun:)
    neyse evetgenelde kose tercih edilir ama her zaman degil. en iyisi birsinyal jenaratorune dip bss ayari verilerek subu surerken denemektir. amabass seslerin algilanmasi icin olabildigince uzak olmasi gerek genelde. misal benim kullandigim bir takimda 1-5metre arasi mukemmel ses veriyor. bir de west marka ayilarim var ki tam guc suren amfi olsa 20 metre otesine gelemezsin:)

• sisteminizi satmadan bunu denemeyi unutmayın iyi çalmasa da blaupunkt ivmelendirir
     Subwoofer konumlandırılması. Arkadaşlar bu hataya düşmeyin...
  • Ya guldum olmekten ya agahaha adam bunun icin uye olmus ona mi guleyim adamin yazdiklarima mi

• quote:

Orijinalden alıntı: mert535

Resim bana ait kaldirin falan diyo. Kaldirdim bende

e resim haladuruyorki:)

• zombi7406 Z kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kaldırdım onu :D üstteki resim z623 resmi reklamının fotosu
  • olabilir. o kisi de densizlik etmisya neyse.
    amabir de su var. kac tane ses sisteminin kablosu odaya gelisiguzel hoparlordagitmaya izin veriyor ki? ben kendim tasarladigim icicn 15 metre kablo alip midleri dagitbildim ama siz 1 er metrelik kablolarla neyapabileeksiniz ki?

• benim için en ideali bu. masa altı ve köşede. bende tam karşıdan dinliyorum. laptop ve ses sistemi tv ye bağlı. ses sistemi laptob yerine direk tv ye bağlayınca ses kalitesi belirgin şekilde artıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 31 Ocak 2015; 11:30:47 >
  • Valla bende çok araştırdım ev 3+1 2 oda da boş boş derken kimse oturmuyor ben ortadaki odayı kullanıyorum 2 sindede denedim en iyisi bu fotodaki bence bu oda için salon için değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetoguz10 -- 31 Ocak 2015; 17:59:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

benim için en ideali bu. masa altı ve köşede. bende tam karşıdan dinliyorum. laptop ve ses sistemi tv ye bağlı. ses sistemi laptob yerine direk tv ye bağlayınca ses kalitesi belirgin şekilde artıyor

tvlerin ses cikislari yuksek frekansda dusuk olur. bol bass verir. bu yuzdenboyle guzel olur sesi.
    pc ler ise flat verir daha cok.\
    tabi bu guzellik goreceli.

• quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

quote:

benim için en ideali bu. masa altı ve köşede. bende tam karşıdan dinliyorum. laptop ve ses sistemi tv ye bağlı. ses sistemi laptob yerine direk tv ye bağlayınca ses kalitesi belirgin şekilde artıyor

tvlerin ses cikislari yuksek frekansda dusuk olur. bol bass verir. bu yuzdenboyle guzel olur sesi.
    pc ler ise flat verir daha cok.\
    tabi bu guzellik goreceli.

bass ları çok guzel veriyor tizlerde daha iyi. cok fark ediyor açıklama için sağol öğrenmiş oldum :)

• ben tesekkur ederim. ama tiz alabilmek icin cok ugrasmistim ben zamaninda. su anda cok iyi ama cok enteresan bir filtre kullanmak zorunda kalmistim.

• neyi eksilemiş bu millet eve gelen hasta oluyo çıkan sese
  • quote:

neyi eksilemiş bu millet eve gelen hasta oluyo çıkan sese

Benim forumda dusmanim cok ben tasdik ettim diye eksilemislerdir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

quote:

neyi eksilemiş bu millet eve gelen hasta oluyo çıkan sese

Benim forumda dusmanim cok ben tasdik ettim diye eksilemislerdir :)

• Bende de konumlandırma sorunu var. Şu an ki konumu iyi yani basslar kulağımı dolduruyor falan ama odanın içerisinde kapının arkasında durduğum zaman daha bir güzel oluyor. Nereye koymalıyım bilemedim ki

• Sahibini nereden buldunuz yuh!

İlla köşeye ya da masa altına diye bir koşul yok. Odanın büyüklüğü, eşyaların konumu, yerdeki halı kısacası her şey akustiği etkiler.

Kibrit kutusu kadar odam var 160 watt rms stereo sistemim bile fazla geliyor siz düşünün artık.

Büyük odada creative 5.1 var, odanın genişliği daha fazla olsa bas sesler daha iyi alınacak ama dar-uzun bir oda maalesef.

Oda boşken aynı konumlandırmayla (uydu hoparlörler de aynı yerinde duvara takılıyken) denedim, yüksek bas seviyesinde bile güzel performans elde ettim.

Bence en kolay akustik en az eşyalı odada elde edilir.

Ama benim gibi gidip de kibrit kutusu kadar odaya güçlü sistem koymayın, yatağın üstüne çıkınca anlıyorum üst kata ne kadar çok ses gittiğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Sahibini nereden buldunuz yuh!

İlla köşeye ya da masa altına diye bir koşul yok. Odanın büyüklüğü, eşyaların konumu, yerdeki halı kısacası her şey akustiği etkiler.

Kibrit kutusu kadar odam var 160 watt rms stereo sistemim bile fazla geliyor siz düşünün artık.

Büyük odada creative 5.1 var, odanın genişliği daha fazla olsa bas sesler daha iyi alınacak ama dar-uzun bir oda maalesef.

Oda boşken aynı konumlandırmayla (uydu hoparlörler de aynı yerinde duvara takılıyken) denedim, yüksek bas seviyesinde bile güzel performans elde ettim.

Bence en kolay akustik en az eşyalı odada elde edilir.

Ama benim gibi gidip de kibrit kutusu kadar odaya güçlü sistem koymayın, yatağın üstüne çıkınca anlıyorum üst kata ne kadar çok ses gittiğini.

160 watt rms?
    kibrit kutusu kadar oda?
    nasil bir ses sistemi o ki o enerjili?
    en baba 2.1 de bilr 4*40 watt 2 ohm amfi olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.