Şimdi Ara

Suda Eriyen Bakar mısın? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: wind_king

quote:

Orjinalden alıntı: tokasra

quote:

Orjinalden alıntı: Surround

Kardeşim tüm konuları bir başlıkta toplayın demiyoruz çaylak sorularınızı o konuya yazın diyoruz anlamıyor musun kardeşim ? Çaylak sorularınız forumu kirlettiği için bunun için bir başlık açılmış işte ne yazikki bunu anlayamıyorsunuz

Hangi soruların çaylak hangi soruların usta sorusu olduğuna kim karar veriyor? Madem o kadar ustasınız sormayın soru falan

bi kere surroundun benim yada aspirinin oyun ile ilgili çaylakça hatta hiç soru sorduğumuzu gördünmü bi örnek göster hadi bakalım

• quote:

işte sizin gibi forumu bilmeyenlerde araştırmayıp direk konu açara kitler tabii ayrıca sorunun cevabının olduğu başlığı yazmıyomu yazı daha ne konuşuyosunuz siz forumun sahibimisiniz sizemi düşüyo onu yargılamak forumu boşuna kirletiyosunuz sırf rütbeniz artsın post sayınız artsın diye saçmalıyosunuz

Sidik yarışına çevirmeyin konuyu .. Sen mi daha iyi biliosun ben mi sözleriyle eğlenme aşamasını geçtim ben. Ne güzel seviyeli seviyeli tartışıyorduk gelip batırdın resmen hakaret içerikli laflarınla.

Suda Eriyen Aspirin'e de anlayışından dolayı teşekkür ediyorum. Yaptığı değişiklerle forumun daha uyumlu bir hal alacağını düşünüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

tamam ne başlığı açıyosanız açın ama bundan sonra emin olun ki daha katı olacağım forumda

Önceki halinden daha canayakın olursun emin ol
  • quote:

bi kere surroundun benim yada aspirinin oyun ile ilgili çaylakça hatta hiç soru sorduğumuzu gördünmü bi örnek göster hadi bakalım

Aferin sana, akıllı çocuk
  • Tartışmanın seviyelisimi olur læ..Allahım ya dostum biraz akıllı olun ya.Bu arada hakaret içerikli mesaj göremedim.O sadece sizin yazdığını saçma sapan, ıbıdı vıdı mesajlara, düzgün gerekli ve tam yerinde bir cevap veriyor.Bilmem anlıyormusun.Kalite farkı oluyor tabi yediremiyorsunuz.Bilmem acaba kimler gaza getirip, fişekleyip buraya yolluyor sizi.E tabi, onlara kocaman bir alkış...Sizede kışkış desem anlarsın herhalde..Burası sizin gibilerin değil, düzgün,terbiyeli, ne yaptığını bilenlerin yeridir.Lütfen gelip milletin huzurunu bozmayın..Neyse yeter sanırım.Ha yetmez diyorsan Hodri Meydan bebeğim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tokasra

quote:

Aferin sana, akıllı çocuk

cevapı yiyince savuşturma dostum
  • Sonunda kim haklı çıktı?
    Suda Eriyen indirmedi mi konuyu ustten?
    Tamam tartışma bitmiştir dostum. Haklı biz çıktık bu kadar basit. İster kabul et ister etme.
  • Haklı çıktığınız noter onaylı mı ?
  • haklı çıktınız demek ?
    ama hâlâ güç bende
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.