Şimdi Ara

Suits dizisinin pek ilgi görmemesi [Şiddetle Tavsiye Edilir] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
3.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konuda Suits'ten önce adı anılacak diziler var kesinlikle. Mesela Entourage, Homeland, Arrested Development, House of Cards, izlemedim ama Six Feet Under. Bu liste böyle uzar gider. Ayrıca Suits'in konusunun 25 sayfa olması dizinin ilgi görmediği anlamına gelmez. 25 sayfa az değil sonuçta.
  • konusu hukuk olduğu için pek tutmamış olabilir dh de ama genel olarak kötü bir dizi olduğu anlamına gelmiyor. suits gayet kaliteli bir dizi.
  • son 1.5 aydır 4-5 diziyi takip ediyorum, suits hep arada kaldı ama bu konuda yazılanları okuyunca, okey tamam başlıyorum
  • Suits'in sadece diyalogları yeter. Çok kaliteli bir yapım müziklerine kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle "harikaa enfes kesin izleyin çok şey kaçırırsınızzz"lık bir dizi değil Suits. Güzel dizi, bi kaç bölüm birikiyor aklıma geldikçe izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Öyle "harikaa enfes kesin izleyin çok şey kaçırırsınızzz"lık bir dizi değil Suits. Güzel dizi, bi kaç bölüm birikiyor aklıma geldikçe izliyorum.

Ben o katagoriye koyuyorum hocam yani su ana kadar hic siktigini hatirlamiyorum yan konu ve ana konularla alakasiz diyologlari bile iyi yazmislar ayrica olaylarida iyi bagliyolar gecmise donuslerle.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.