< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şükürler olsun ilk arabamızı aldık... (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hayırlı olsun, dönemine göre oldukça yakışıklı ve donanımlı araçlardan megane 2'ler (kartlı anahtar sistemi, hız sabitleme, xenon farlar vs vs)
bende de dci motorlu 2015 Megane 3 HB kasa var. Meggy ailesine hoşgeldiniz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 16 Ağustos 2021; 9:7:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kocaballiHayırlı olsun olmasına da,
"kendimiz inceledik, kimseye sormadık" kısmına takıldım.
herhalde expertiz yaptırmışsınızdır. Çünki forumda aracı inceletmeden baktırmadan alıp sonra pişman olanların bir sürü açılmış başlığı var.
Sağ olun hocam. Yok hocam ekspertiz yaptırdık. Öncelikle ben arabayı kendim inceledim. Yağ çubuğu kontrolü, deneme sürüşü vs. Ekspertiz'de de bir problem çıkmadı.
-
Sağ olun hocam. Bilgim var. Elektronik olarak sıkıntılar falan olabiliyor dikkat etmek lazım. Şuanlık bir şey yok. Elimden geldiğince dikkat edeceğim ve temiz kullanacağım. :)
-
Sağ olun hocam.
-
Dediğiniz gibi evet güzel bir tercih oldu. Yakıt, donanım vb olarak çok iyi bir araba.
-
Sağ olun hocam evet güzeldir kendileri^^. Bu arada Konyalı mısınız?
-
Güzel olan her tarafını anlatmışsınız hocam, dediğiniz gibi. Amin inşallah çok sağ olun. Allah hepinizden razı olsun.
-
Sağ olun hocam, evet dediğiniz gibi aynen. Teşekkürler, hoş buldum.:)
-
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
-
Hayirli olsun. Kac bin km de arac ve kaca aldınız söylememişsiniz ama
Son 3 ayda megane 2 lerin piyasası 20 bin tl arttı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
böyle olmaz hakikaten kaç paraya aldın kaç km de kaç boya değişen var bunları yaz ki hevesini kursağında bırakalım
şaka bir yana hayırlı olsun, gri sedan megane 2 görmekten bıktığım bir araba olsa da bu kadar insan yanılıyor olamaz.
-
Hayırlı uğurlu olsun,güzel bir başlangıç olmuş mantıklı tercih.
-
Hayırlı olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
facebookta megane grupları var katıl pişman olmazsın.
-
Allah razı olsun hocam, sağ olun.
-
Sağ olun hocam 279 bin 960'lı küsürlerde olması lazım.:)
-
Sağ olun hocam km 279 960lı civarlarda. Fiyat değişeni söylemeğe gerek duymadım fazla detay olurdu gerek de yok
-
Sağ olun hocam.
-
Sağ olun. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X