Şimdi Ara

Şükürler olsun ki çıkamadık gruplardan..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O terime, o ardaya bir daha tahammul edemezdim heralde.

Şimdi tıpış tıpış dönsünler. Birbirlerine ego kasarlar artık..

IRLANDA ATTIIIIIIIIII TURKIYE ÇIKAMADIIIIIIIIIIIIIIIIII

• Galatasaray kötü olduğu için çıkamadık gruptan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz bitti demeden bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

Galatasaray kötü olduğu için çıkamadık gruptan.

Bütün kalitesiz gs kökenli topçular bir araya toplanmış
  • Tadeon kullanıcısına yanıt
    2008 de çıkmıştık ondan sonra bir şey yapamadık.

8 senedir Galatasaray başarısız diye mi ne Dünya kupası ne avrupa kupası göremiyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Biz boşuna demiyoruz Galatasaray iyi milli takım iyi, Galatasaray kötü milli takım kötü diye.

Milli takım tarihi başarıları hep hangi takımın oyuncularıyla kazandı ? Galatasaray'ın.

Başarılara sevinirken Galatasaraylı oyuncuların adını hatırlamazsınız, başarısızlıklarda da kalitesiz Galatasaraylı topçuları olur.

• Mili takım kalıcı isimler geçicidir. Sırf sizin sevmediğiniz insanlar var diye milli takımı tutmamaktadır komiktir.

Ayrıca turnuvada 3.olan her takım, başka takımların sonucuna göre hareket ediyordu. Sanki sadece biz beklediklerini gibi saçma bir düşünce var.

Herkes başka takımın ne yaptığı ile ilgilendi. K.İrlanda bizim Çekleri yenmemiz sayesinde tur atladı.

Kısaca herkes birbirine baktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

8 senedir Galatasaray başarısız diye mi ne Dünya kupası ne avrupa kupası göremiyoruz?

Euro 2000 - Euro 2008 başarıları ve 2002 dünya kupası üçüncülüğü Galatasaraylı oyuncularla geldi.

Bu turnuvaların ağırlık kadroları hep Galatasaray'dan çıktı.

2008-2011 arası Galatasaray bitik durumdaydı azıcık sizde adam akıllı oyuncu çıkarsaydınız da katılsaydık biyerlere.

• quote:

quote:

quote:

Biz boşuna demiyoruz Galatasaray iyi milli takım iyi, Galatasaray kötü milli takım kötü diye.

Milli takım tarihi başarıları hep hangi takımın oyuncularıyla kazandı ? Galatasaray'ın.

Başarılara sevinirken Galatasaraylı oyuncuların adını hatırlamazsınız, başarısızlıklarda da kalitesiz Galatasaraylı topçuları olur.

Madem gs iyiyken milli takım da iyi neden gs son 4 senede 8 kupa kaldırırkan milli takım yerinde saydı ? Hepiniz boş konuşuyorsunuz inşallah Terim Gs'nin başına gelir de tokatlaya tokatlaya devre arası göndeririz.

• Çöp olcayla çöp cenk son dakikalarda net 2 golu kacirmasaydi 4 0 cekleri yenip cikiyorduk sizin gibi icimizdeki irlandalilari sevindirmemis olacaktik boylece

• Fransaya tatile gitmeleri masraftı bunların.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Çöp olcayla çöp cenk son dakikalarda net 2 golu kacirmasaydi 4 0 cekleri yenip cikiyorduk sizin gibi icimizdeki irlandalilari sevindirmemis olacaktik boylece

Yazık bu kimin milli takımıysa. Ama ben bu milli takımı tutmuyorum. Evet dün irlanda gol atınca açtım vodkayı kokteyl yapıp içtim. Benden keyiflisi yoktu dün..

Böyle insanlarla gelecek başarı gelmesin daha iyi.
  • quote:

Onların da avuntusu o ışte

• quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

quote:

quote:

quote:

Madem gs iyiyken milli takım da iyi neden gs son 4 senede 8 kupa kaldırırkan milli takım yerinde saydı ? Hepiniz boş konuşuyorsunuz inşallah Terim Gs'nin başına gelir de tokatlaya tokatlaya devre arası göndeririz.

Galatasaray 2012'den sonra adam akıllı kadro kurdu haliyle Euro 2012'yi kaçırdık, 2014 Dünya Kupası elemelerine Fenerbahçe Galatasaray'dan fazla oyuncu gönderdi, milli takımın 2 gol kralıda 5'er golle Umut ve Burak'tı.

2016'ya da gene Selçuk sayesinde katıldık.

• yanlışlıkla yarı final filan oynasak terim multimimik şov yapardı, kasmaktan kasılır kalırdı.
  • Tadeon kullanıcısına yanıt
    Daha ne kadar boş konuşacaksın diye baktım da daha da saçmalamışsın.

Siz iyi olduğunuzda milli takım iyi olur diyorsunuz.
    ee
    2012 den sonra iyiydiniz işte diyoruz sonra bizden adam almadılar diyorsunuz.

Milli takıma adam gönderemiyorsan nasıl sen iyi olunca milli takım da iyi oluyor? Kaldı ki takımın başında yine gs li var.

Bir de utanmadan Selçuk gol attı da gittik diyorsun. İşi son dakikaya bırakan da sizin adamlarınız, sizin yetiştirdiğiniz adamlar. Az parayı kenara koyup adam gibi oynasalardı da izlandaya 89 da attığıız gol yerine 2 maç öncesinden çıkmayı garantileseydik.

Yine o Selçuk Hırvatistan İspanya maçlarında bir gol atsaydı da gruplardan çıksaydık.

Senin kafayla düşünürsek ,

Ozan olmasaydı ümitlerin dün akşama kadar da gitmeyecekti.

• quote:

Daha ne kadar boş konuşacaksın diye baktım da daha da saçmalamışsın.

Siz iyi olduğunuzda milli takım iyi olur diyorsunuz.
    ee
    2012 den sonra iyiydiniz işte diyoruz sonra bizden adam almadılar diyorsunuz.

Milli takıma adam gönderemiyorsan nasıl sen iyi olunca milli takım da iyi oluyor? Kaldı ki takımın başında yine gs li var.

Bir de utanmadan Selçuk gol attı da gittik diyorsun. İşi son dakikaya bırakan da sizin adamlarınız, sizin yetiştirdiğiniz adamlar. Az parayı kenara koyup adam gibi oynasalardı da izlandaya 89 da attığıız gol yerine 2 maç öncesinden çıkmayı garantileseydik.

Yine o Selçuk Hırvatistan İspanya maçlarında bir gol atsaydı da gruplardan çıksaydık.

Senin kafayla düşünürsek ,

Ozan olmasaydı ümitlerin dün akşama kadar da gitmeyecekti.

Son dakikaya bırakanlar bizim adamlarımızmış, sizin Fenerli Ersun'da geçti milli takımın başına gördük ne halt yediğini.Bizim Gs'liler olmasa gidemiyorduk yine turnuvaya Bjklilerle birlikte şişirdiğiniz boş beleş topçularınızı gördük işte.Patladı hepsi.En iyi iki bek sizde, en büyük yararınız o takıma, onları bile zombi formuna sokup göndermişsiniz takıma.Terim'i sevmem hiç ama ondan iyisini yapanı göremedik hala, varsa buyrun koyun milli takımın başına.

• futbol siyasetten kurtulamadıkça ve anadolu çomarı yöneticilerden kurtulup profesyonel yöneticilere geçmedikçe böyle sonuçlara mahkumuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

futbol siyasetten kurtulamadıkça ve anadolu çomarı yöneticilerden kurtulup profesyonel yöneticilere geçmedikçe böyle sonuçlara mahkumuz.

En Başta Demirören ve Terim'i şutlamak ve şu gereksiz prim olayını kaldırmak lazım temiz bir başlangıç için.

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Abicim niye anlamıyosunuz ki?

Ben bizim adamlar iyi sizinkiler kötü demiyorum.

Bu kafayla düşünürsek sizin adamlar son dakikaya bırakmasaydı der geçerim diyorum.

Milli takımda kimin oynadığını gram umursamam. Çıksın adam gibi topunu oynasın. İster trabzonlu olsun ister bursalı bana ne? Ben Dünya Kupası'nda oynayan bir milli takım istiyorum.
    Rakipleri karşısında tırsmayan, mücadeleden vazgeçmeyen bir takım istiyorum.

Beke ister Hakan Balta yı koy istersen İsmail i, istersen mahalle bakkalını.

Benim kızdığım nokta " galatasaray iyiyse milli takım iyi" mantığı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.