Şimdi Ara

SÜLEYMAN SEBA SEZONU STSL 33. Hafta Galatasaray - Beşiktaş 24 Mayıs Pazar.Türk Telekom Arena (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
0
Favori
9.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye insallah olcay yerine kerim frei oynar
  • Bu bölümde trolluge izin veren adminlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Bal işte

Defol başımdan senin gibi bir tip muhatabım değil.

Mesaj sayın manidar.

Evet manidar şimdi gidebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

Orijinalden alıntı: 0BlueWave0

adalet filan değil diyenler Beşiktaş tamam daha iyi oynadı hamza hoca zerre futbol oynatmadı bugün ama yetenekli futbolcu var galatasarayda kalede muslera olması 50tane şut çıkardı ve sneijder gibi futbolcumuz olması bizi öne geçirdi sneijder topu aldı mı herkes nefes alıyor resmen adam bir tane kötü pas atmadı oyunu yönlendirdi sürekli

''adam'' gibi yorumun için eyvallah, tebrikler aynen öyle tecrübe çok etkili, bizim gençlere de etki olur artık.

Alıntıları Göster
    Tecrübeyle falan ilgisi yok bu işin. Şenol Güneş in elindeki kadro çok mu iyiydi ki burada bizden fazla gol pozisyonuna girmelerine girip 2 gol buldular. Olay hocanda bitiyor, oynattığı futbolda bitiyor. Sen her derbiye kafanda ilk yarıdan 0-0 a oynayıp "ikinci yarıda bir tane atarsam alırım" diye çıkarsan gol dahi atamadan bitirirsin koca yılı. İşte bu da kanıtı, maça necip-atiba orta sahasıyla başla tek bir gol pozisyonu bulamadan bitir ilk yarıyı. İkinci yarı çıkar birisini bir tane ofansif orta saha al. Kardeşim aklın nerdeydi maça öyle çıkıp ilk golü sen atmayı denesene kaybedecek neyin kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Bu bölümde trolluge izin veren adminlerin

Şikayet ediyorum da bölüm sorumlusu gsli Kıyak geçiyor

Bu mesajıda siler kesin bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

Serefli ucunculugunuz hayirli olsun gencler

şeref sözcüğünü ağzına alacak bi noktada değilsin
  • Spiker golde ne sevindi yalniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: There and Back Again

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Futbolun adaleti. Bal akıyor bal. Çatır çatır top oyna. 2 kere geldiler şaka gibi

Siz bal demeye devam edin. Hersene bal oluyor nedense :D

2 kere geldik işi bitirdik.

CL'de göreceğim ben o bitiriciliği

Bi o atki bi bu atki artik rakiplerimizi tutmak da size duser :)

Tabi tabi zevkle. Bir gün Real Madrid, bir gün Dortmund. Hiç fark etmez kuşanacağız bayrakları Vurdukları gol olsun

At fava bekle

• Yalnız opera denilen Adam'ı size kim Aldı kim buldu beyler adam ÇÖP oğlu ÇÖP
  • Kaleciyle şampiyon oldular.Daha önce hatırlamıyorum böyle bir takım.İlginç bir şampiyonluk aldı Galatasaray.Beşiktaş da gerekeni yaptı,Tolgay çıkmasa gol gelebilirdi.Sağlık olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Kaleciyle şampiyon oldular.Daha önce hatırlamıyorum böyle bir takım.İlginç bir şampiyonluk aldı Galatasaray.Beşiktaş da gerekeni yaptı,Tolgay çıkmasa gol gelebilirdi.Sağlık olsun.

3 takım arasından şampiyon olmayı hakeden yok bence bu sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baller Lifestyle

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Kaleciyle şampiyon oldular.Daha önce hatırlamıyorum böyle bir takım.İlginç bir şampiyonluk aldı Galatasaray.Beşiktaş da gerekeni yaptı,Tolgay çıkmasa gol gelebilirdi.Sağlık olsun.

3 takım arasından şampiyon olmayı hakeden yok bence bu sene.

Alıntıları Göster
    Yarın başakşehir feneri çok zorlayaca

• takımın yarısının değişmesi lazım. galatasaraya tebrikler adamlar sonuçta kazanıyor diyecek bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy54

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    blok listem iyice kabardı.. gelecek her yılda bir bunların bloklarını açıp cevap yazmak zorunda kalacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy54

Sarııııı

PEMBEEEE
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdimdegeldim

ilaç var mı beyler
    Çok şükür kazandık Şu Burak denen hanım evladı gitsin artık, utanmasa her pozisyonda oturup ağlayacak, hırs yok mücadele yok anında kendini yere atıyor. Beşiktaş yenildi ancak tebrik ediyorum, maçın sonuna kadar tırnak yedirdiler bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2015

Öncelikle tebrik ederim.Yine ilk maç gibi ya 0-0 ya 1-0 Gs dedim 2-0 bitti.

Galatasaray erken bir gol buldu ve bu golün üzerine yattı 2-0'a kadar,Bjk'nin Demba Ba'nın duran top pozisyonu dışında pozisyonu yoktu.Oyunu çok iyi tuttu Galatasaray.Tebrik ederim.Bu maçta da hakem demezsiniz artık.

melo'ya 1.dakikada kırmızı göstermeyen hakem hakem değildir gözümde
  • Bana laf ettim diye 7 gün ban atan okko bey. Bu konudaki trolleri uçurmazsan kırıcı konuşurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Bana laf ettim diye 7 gün ban atan okko bey. Bu konudaki trolleri uçurmazsan kırıcı konuşurum.

Dikkat et seni uçurur hocam. Yanlılar çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawuzbey

Çok şükür kazandık Şu Burak denen hanım evladı gitsin artık, utanmasa her pozisyonda oturup ağlayacak, hırs yok mücadele yok anında kendini yere atıyor. Beşiktaş yenildi ancak tebrik ediyorum, maçın sonuna kadar tırnak yedirdiler bize

Bide senin gibiler var hocam bende seni tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.