Şimdi Ara

Süleyman Soylu: Ümit Özdağ hayvandan aşağı bir adamdır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
4.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üst akıldan sonrasını okumadım, bu kelimeyi kullanıp mantıklı cümle kuran görmedim daha.

• por favor kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum diyor ya adam link eklemiş Tgrt haber kanalında canlı yayında söyledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    Ok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Akp gözlüğünden bakınca görülmüyor herhalde. Süleyman Soylu: Ümit Özdağ hayvandan aşağı bir adamdır 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Sosyal medya yıkılmış herkes bu konuyu konuşurken bir de çıkıp sanmıyorum demiyor mu çıldırmalık.

Hafiften eleştiri yapmaya çalışıyor ama yılların fanatiği olunca sonuç böyle saçmalamak oluyor. Süleyman Soylu: Ümit Özdağ hayvandan aşağı bir adamdır 

• Soylunun Özdağ için dediklerini Kuran da inanmayanlar için söylüyor.

Kuran söyleiynce Allahın hikmeti Soylu söyleyince möööö...

İmam osurursa cemaat sıçarmış. O yüzden çok da şey yapmamak lazım.

Dememiştir yaw. Demişse ayıp etmiş. Süleyman Soylu: Ümit Özdağ hayvandan aşağı bir adamdır 

• Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt
    Teşkilattan mı söylediler?
    Süleyman Soylu: Ümit Özdağ hayvandan aşağı bir adamdır

• Ümit özdağı çok ciddiye almazdım ama ss laf ettiyse vardır bi hikmeti

• raunk kullanıcısına yanıt

Konuyla alakası yok da aklıma mecnun şiiri geldi

yansın karıların alayı

su veren itfaiyenin hortumunu

diyordu şiirde. Hiç tasvip etmiyorum çok yakışıksız cümleler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BD6B131E -- 5 Mayıs 2022; 22:16:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süleyman Soylu: Ümit Özdağ hayvandan aşağı bir adamdırtwitter.com
    Tahsin ϜϓſϞ 卍 (@tahsinfbceran) | Twitter
    https://twitter.com/tahsinfbceran

Özdağ'ı destekleyen bu elemanda gamalı haç (nazi) işareti var. Bu tiplerle akp'den oy mu alabileceğini zannediyorsunuz?

• Kısa sürede aşırı yabancı nufus göçü + ekonomik bozulma toplumu kısa sürede marjinalleştirir.

Türkiyede şu zehirli ortamda toplum eğer merkez siyaset ona istediği güvenliği ve refahı sunamıyorsa uçlarda kaymaya başlar, radikal çözümlere yönelir.

Türkiye önümüzdeki süreçte ekonomik çöküş böyle devam ederken, insanlar ev alamaz, kira ödeyemez halde iken, patates 10 lira olmuşken Sultanahmet te halay çeken, insanları taciz eden ilkel sürükere maruz kalırsa Türkiye zıvanadan çıkacaktır bir süre sonra.

Merkezde duran siyasetçiler bir şekilde halka çözüm sunmalılar ve umut vermeliler. Mülteciler kalıcı alışacaksın derlerse ip o anda koşar açıkçası. Ülke barut fıçısına döndü..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7735754F2

twitter.com
    Tahsin ϜϓſϞ 卍 (@tahsinfbceran) | Twitter
    https://twitter.com/tahsinfbceran

Özdağ'ı destekleyen bu elemanda gamalı haç (nazi) işareti var. Bu tiplerle akp'den oy mu alabileceğini zannediyorsunuz?

Bomboş bir yorum olmuş moruk sosyal medya'da kimin ne yazacağını bilemeyiz. Gidip ben de Chp'yi destekleyen profiline gamalı haç koyan birini gösterip zihniyetleri bu mu diyelim ? Hey Allahım

Hem Zafer baraj altında kalıyordu size göre dert etmeyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Svastika nazi sembolü değildir. İlk önce bunun anlamnını öğrenmeniz daha doğru olacaktır.

Süleyman Soylu: Ümit Özdağ hayvandan aşağı bir adamdır
    Süleyman Soylu: Ümit Özdağ hayvandan aşağı bir adamdıronedio
    Nazilerin Adını Kirlettiği Bir Mutluluk Sembolü "Svastika"
    https://onedio.com/haber/nazilerin-kirlettigi-bir-mutluluk-sembolu-svastika-417203
  • Ne kadar kötü bir tespit. Bu eleman partide söz sahibi değil ki. Mesajlarını aradım, sadece üye olmuş partiye. Ben de istersem bunun CHP'li, İYİ Partili versiyonlarını çok rahat bulabilirim. Üstelik sizin aksinize sıradan bir insandan değil de mezkur partilerde söz sahibi, güçlü isimlerden çokça tweet, söylem bulabilirim.

Mesela bir tane Ataman Kardeşliği diye bir tipler çıkmış, ırkçılarmış zannedersem ama Zafer Partisi, Ümit Özdağ bizzat şikayette bulunmuş.

@Patience kökeni saldırgan olmayabilir ama o elemanın kullanma nedeni kökeninden azadedir muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 5 Mayıs 2022; 23:35:14 >
  • 15 temmuzda yarım kalan iş ne?

• Senatör Palpatine Yaveri Darth Vader(Süleyman S) ve Obi WAN Kenobi (Ümit Ö) lightsaber duello’su olacak yarın iyi olan kazansın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.