Şimdi Ara

Süleymaniye'de Bayrama Özel 2 Kişilik Serpme Kahvaltı sadece 29.90 TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
6
Favori
2.622
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yoğun ilginiz için teşekkürler. Ferah havası , Sınırsız Çay ve serpme kahvaltısı ile fırsatımız devam ediyor.
  • Fiyat ve menü çok çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat güzel en kısa zamanda geleceğim. geldiğimizde forumdonanım vasıtası ile geldiğimizi belirtsek sıkıntı olmaz diye umuyorum.
  • Foruma yazma fırsatı bulamadım. Pazar günü kız arkadaşımla gitme fırsatı bulduk. Sağolsun çalışan abimiz yardımcı oldu. Bu fiyata İstanbul'da kahvaltı yapılabilecek sayılı yerlerden birisi arkadaşlar ona göre yorum yaparsa daha iyi olur

• iyi geceler, bende sabah rezervasyon yaptırdım. Gayet uygun gözüküyor. Manzarası da güzel. Daha ne olsun.

• Hocam Kaçla kaç arası İstanbul a geldigimde gelmeye çalışırım

• Hangi tarihe kadar devam ettiğini de paylaşırsanız sevinirim.

• Rezervasyonu ben eylülün 20 küsürüne aldım. Fırsat biter mi bilmem ama uzun vadeli rezervasyon oluyor.

• Bu kahvalti menunuzu kaca kadar alabiliyoruz aksam da varsa aksam gelelim

• quote:

Orijinalden alıntı: drkengin

Hocam Kaçla kaç arası İstanbul a geldigimde gelmeye çalışırım

Belli bir saat aralığımız yoktur hocam isteğiniz saat aralığında yardımcı olamaya çalışırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Hangi tarihe kadar devam ettiğini de paylaşırsanız sevinirim.

Talep olduğu takdirde belli bir süremiz bulunmamaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

fiyat güzel en kısa zamanda geleceğim. geldiğimizde forumdonanım vasıtası ile geldiğimizi belirtsek sıkıntı olmaz diye umuyorum.

Bir sıkıntı olmaz hocam. En yakın zamadan bekleriz. :)
  • Fırsatımız tüm hızıyla devam ediyor.
  • Cuma sabahi için rezervasyon yaptım. Deneyimledikten sonra mesajı editlerim

Edit:Bu sabah gittim. Sağolsunlar ilgililerdi. 2 kisilik rezervasyon yapmıştım ama gittiğimde kimse yoktu zaten :) Kötü diyebileceğim tek şey manzarası olabilir,Hüsnü Ala gibi tam manzara yok. Ama iyi yani,Haliç karşınizda,yeri fena değil mekânın. Onun dışında hersey cok güzeldi gayet memnun ayrıldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsikalgo Okoronkwo -- 19 Ağustos 2016; 18:07:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

quote:

Orijinalden alıntı: cenup

Fiyat konusuna gelirsek;
    İstanbul'da kahvaltı yapmak başlı başına saçmalık
    Nerede yaparsan yap kalite her zaman aynıdır
    en lüx mekandan dandik peyniri kullanır en dandik mekanda

Gerçekten alakası yok. Kalamış Divan'ın veya Nezih'in kullandığı peynir ile x kurumunki aynı değil. Bir kaç otelin daha satın alımcısını tanıyorum. Kaliteyi tercih eden mekanlar var. Tersini de tercih edenler var. -Divan'da yandaki hai sushiden suşi bile geliyor yav açık büfede - hangi kalite nasıl aynı-

Hıfzızsıhada test edilen bir sucukta bir tarihte et oranı 0 çıkmıştı. O adamı bakan filan yapmak lazım aslında. O tadı et koymadan elde edebiliyorsan daha neler başarırsın diye. Kısacası kaliteler arasında her zaman fark vardır. Ürünler arasında da vardır. Üründeki et miktarları arasında da vardır. Kalite her zaman aynıdır cümlesi karşılığı olan doğru bir cümle değil.

sadece başlığı okuyordum, genel anlamda fikirlerinize de katılıyorum ama kalamış divan deyince durdurmak istedim :) gerçekten kahvaltı konusunda adına bu kadar yakışmayan bu kadar vasat bir başka mekan tanımıyorum. hakikaten çok kötü bir tabak ve sunum. fiyat istanbul standardı zaten ama performans malesef çok kötü. divan'a gideceğime üç adım daha yürüyüp romantika'ya gidiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kukuleta12

quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

quote:

Orijinalden alıntı: cenup

Fiyat konusuna gelirsek;
    İstanbul'da kahvaltı yapmak başlı başına saçmalık
    Nerede yaparsan yap kalite her zaman aynıdır
    en lüx mekandan dandik peyniri kullanır en dandik mekanda

Gerçekten alakası yok. Kalamış Divan'ın veya Nezih'in kullandığı peynir ile x kurumunki aynı değil. Bir kaç otelin daha satın alımcısını tanıyorum. Kaliteyi tercih eden mekanlar var. Tersini de tercih edenler var. -Divan'da yandaki hai sushiden suşi bile geliyor yav açık büfede - hangi kalite nasıl aynı-

Hıfzızsıhada test edilen bir sucukta bir tarihte et oranı 0 çıkmıştı. O adamı bakan filan yapmak lazım aslında. O tadı et koymadan elde edebiliyorsan daha neler başarırsın diye. Kısacası kaliteler arasında her zaman fark vardır. Ürünler arasında da vardır. Üründeki et miktarları arasında da vardır. Kalite her zaman aynıdır cümlesi karşılığı olan doğru bir cümle değil.

sadece başlığı okuyordum, genel anlamda fikirlerinize de katılıyorum ama kalamış divan deyince durdurmak istedim :) gerçekten kahvaltı konusunda adına bu kadar yakışmayan bu kadar vasat bir başka mekan tanımıyorum. hakikaten çok kötü bir tabak ve sunum. fiyat istanbul standardı zaten ama performans malesef çok kötü. divan'a gideceğime üç adım daha yürüyüp romantika'ya gidiyorum :)

Açık büfesini tarif ettim yav. Pazar sabahları açık büfe var ve tiramisudan suşiye, sağlam bir açık büfesi var. 12 civarı döner köfte filan da ekliyorlar.

• Fırsatımız tüm hızıyla devam ediyor.

• Hafta sonu için fırsatımız devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsikalgo Okoronkwo

Cuma sabahi için rezervasyon yaptım. Deneyimledikten sonra mesajı editlerim

Edit:Bu sabah gittim. Sağolsunlar ilgililerdi. 2 kisilik rezervasyon yapmıştım ama gittiğimde kimse yoktu zaten :) Kötü diyebileceğim tek şey manzarası olabilir,Hüsnü Ala gibi tam manzara yok. Ama iyi yani,Haliç karşınizda,yeri fena değil mekânın. Onun dışında hersey cok güzeldi gayet memnun ayrıldık.

Güzel yorumlarınız için çol teşekkürler :)

• Harika bir yer herkese tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.