Şimdi Ara

SULT4Ns diye bir clan ?? girin bi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben knight online oyuncusuyum ama annemin yakın bir arkadaşı var hemşire kendisi. Kocasıyla beraber bu oyunu oynuyolar ve anladığım kadarıyla baya iyi bir yerdeler. Bana gel başla charın benden falan diyorlar ama benim hiç başlayasım yok. Böyle bir clan biliyor musunuz sult4ns ve ya sultans diye. onların clanıymış. Silkroad dan kazandıkları parayla araba falan almışlar.

Siz olsanız yerimde ne yapardınız ?

• Ben ev aldım geçen dublex silkroaddan kazandığım parayla onlar fazla kazanamamışlar heralde Bi de yat alıcam ama fiyatta anlaşamadık hala
  • Bi sen eksiktin şu oyunda

• arkadaşım ne kadar doğrudur bilmem ama senin bu mesajın terbiyesizlikten başka birşey değil...

sitelerini de vermişlerdi ama unuttum char falan satıyorlardı. ben bu oyundan hiç anlamam ama denerim. bu clanı bilen var mı ?

liderinin adı rustu heralde. baya önce bahsetmişti google görsellerde arattım rustu diye char bulmuştum. kocasının adı Rüştü zaten.

bu oyun sizin gibilerle doluysa oynanmaz zaten

adam gibi adamlar yorum yaparsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 13 Temmuz 2009; 15:57:57 >
  • arkadaşım ben bu guildi biliyorum ben eskiden o guilddeydim iyidirler iyidirlerde hiç birinin bu oyundan ev yada araba aldıklarını duymadım hacı muroysa bilemicem
  • bilmiyorum kadın dün buradaydı annem sordu hiç para kazanıyor musunuz diye o da dedi yapıp 40 lvl char satıyoruz dedi yeğenlerine mi ne arabayı öyle almışlar.
  • Alpste SultanS guildi var ama acayip dandik bir guild
  • Sparta Serverin da Wwe Cok saGLam bi GuiLd doGrdur walla
  • hang, seRvermiş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaNs3R

bilmiyorum kadın dün buradaydı annem sordu hiç para kazanıyor musunuz diye o da dedi yapıp 40 lvl char satıyoruz dedi yeğenlerine mi ne arabayı öyle almışlar.

40 lv charla araba
  • quote:

arkadaşım ne kadar doğrudur bilmem ama senin bu mesajın terbiyesizlikten başka birşey değil...

sitelerini de vermişlerdi ama unuttum char falan satıyorlardı. ben bu oyundan hiç anlamam ama denerim. bu clanı bilen var mı ?

liderinin adı rustu heralde. baya önce bahsetmişti google görsellerde arattım rustu diye char bulmuştum. kocasının adı Rüştü zaten.

bu oyun sizin gibilerle doluysa oynanmaz zaten

adam gibi adamlar yorum yaparsa sevinirim...

Adam gibi bi konu açarsan yorumlar da ona göre olur...
    bilmem ne diye bi clan varmış girin bi diye saçma sapan bi konuya nasıl bi cevap bekliyodun acaba

• ne koymalıydım konu başlığını ?

açıkca yazdım işte konunun başlığına bakarak yorum yapıyorsan vay haline
  • quote:

ne koymalıydım konu başlığını ?

açıkca yazdım işte konunun başlığına bakarak yorum yapıyorsan vay haline

açıcağın konundaki başlığın önemini bi araştırmalısın bence...
    onca yıl türkçe dersiş gördükten sonra bunun ne anlama geldiğini bilmiyosan

vay haline...
  • Kadınlar oturup okey oynar silkroadda kaç lvl yaptın diye konuşmazlar heralde.Onu geç akademi kasan herkes 40lvl char yapıp siler.Guild yada oyuncu sağlam olsa nooluyo anlamadım.
    Bu oyuna bi araba parası harcayan insanlar vardır bunu dersen herkes inanır ama tersine kimse inanmaz
  • sen söyle ne koyayım

konuyu saptırmada üstüne yok
  • her serverda sultans diye bir guild vardır herhalde, çok kullanılan bir isim server söylemezsen adam gibi cevap alamazsın..
  • @cruel.turk
    yazık sana

sanırım sparta da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 13 Temmuz 2009; 17:07:18 >
  • 40 level char satarak araba alamazsın.
    Tanesini 10 tl'den satsan, belki, 3000 tane kasıp öyle satmışlardır diyeceğim, öyle olsa server'daki bütün adamlar bunların elinden çıkma olur.

Yani imkanı yok öyle birşeyin. Zaten piyasa inanılmaz düşük, git bak konulara ne kadar ucuza gidiyor charlar.
  • Arkadaşım, SuLtanS guildi oyun içindeki serverlar arasında en sağlam olarak SPARTA serverında. Ama onunda Masteri Kadın değil, erkek. Oyundan Joymax hariç para kazananlarda: Gold, silk, bot vs... türü oyun ile alakalı şeylerin satıldığı site sahipleridir. Bunun haricinde player olarak oyundan para kazanan olduğunu zannetmiyorum. Kazansalar bile 100 Lira 200 Lira vs.. Genelde daha çok para verilen bir oyun.

@cruel_turk

SPARTA'da OKYaNuS guildi 1 ay kadar önce kapandı. Serverın en sağlam guildlerinden birisidir. Masteri karısı ve oğluyla bu guilddeydi. Herkesin tanıdığı sevdiği insanlar. Yani kadınlar silkroad oynamaz diye bir şey söz konusu değil.
  • master dediğin guild lideri mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.