Bildirim
SULTAN PAPAĞANI KAFESİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yuksekligini artir bide yaparken surceg seylere dikkat etsin kus gagalar zehirlenir falan ayagina ufak bise batar ugras dur. Kus kafesi yapmis birine yaptirsan daha iyi olurdu papaganlar forum yaz google ords bi sor ordakiler daha tecrubeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kuş kafesi yapıyor genelde zaten ilk işi değil . metal olarak bakıyorum aklıma esen bir şey bulamadım hiç, en iyisini bu görüntüde gördüğün gibisini buldum. yerden yükseklik 50 iyi diye düşünüyorum çok fazla abartmaya gerek varmı ki -
-
Kardeşim sizce nasıl diye bireşymi var sana daha yuksek olsun diyorum bence yeterli diyorsun daha neyin tavsiyesini istiyorsun anlamadım :) Nede olsa ne yazılca bence yeterli diyeceksin madem cok iyi biliyorsun sorman hata. Evinde yer musaitse yüksek yap. -
ÖLÇÜYÜ DEĞİŞTİRDİM. BOYDAN 100 CM . YANLARDAN UZUNLAMASINA 110 CM. İÇ DERİNLİK UZUNLAMASINA 60 CM . 60CMDEN FAZLA YAPAMAM KAPIDAN İÇERİYE NASIL SOKACAM ...
BU BOYUTLARDA VERDİM -
Daha iyi olmus üst kapaklarında acılabilir yaptırırsan daha iyi olur -
-
onuda söyledim üst ve yanlardan kapak olacak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X