Şimdi Ara

SULTAN PAPAĞANI KAFESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR . 60*50*40 ÖLÇÜLERİNDE İNTERNETTE EL YAPIMI BİR KAFES GÖRDÜM HOŞUMA GİTTİ BENDE AYNISINDAN YAPTIRIYORUM
    AMA ÖLÇÜYÜ 60*50*50 VERDİM DAHA İYİ OLUR GİBİ, 1 ÇİFT WHİTE FACE PAPAĞANIM VAR İÇ KISIMA YUVALIKTA YAPILACAK VS . BU KAFES NASIL UYGUNMU
    YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. MARANGOZA YAPTIRIYORUM ADANADA AYNISINDAN YAPARIM DEDİ BAKALIM NASIL OLACAK.

SULTAN PAPAĞANI KAFESİ SULTAN PAPAĞANI KAFESİ

• Yuksekligini artir bide yaparken surceg seylere dikkat etsin kus gagalar zehirlenir falan ayagina ufak bise batar ugras dur. Kus kafesi yapmis birine yaptirsan daha iyi olurdu papaganlar forum yaz google ords bi sor ordakiler daha tecrubeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuş kafesi yapıyor genelde zaten ilk işi değil . metal olarak bakıyorum aklıma esen bir şey bulamadım hiç, en iyisini bu görüntüde gördüğün gibisini buldum. yerden yükseklik 50 iyi diye düşünüyorum çok fazla abartmaya gerek varmı ki
  • ölçüyü bu şekilde verdim yarın başlayacaklar yapmaya bence iyi sizce nasıl
  • erhanolcay E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sizce nasıl diye bireşymi var sana daha yuksek olsun diyorum bence yeterli diyorsun daha neyin tavsiyesini istiyorsun anlamadım :) Nede olsa ne yazılca bence yeterli diyeceksin madem cok iyi biliyorsun sorman hata. Evinde yer musaitse yüksek yap.
  • ÖLÇÜYÜ DEĞİŞTİRDİM. BOYDAN 100 CM . YANLARDAN UZUNLAMASINA 110 CM. İÇ DERİNLİK UZUNLAMASINA 60 CM . 60CMDEN FAZLA YAPAMAM KAPIDAN İÇERİYE NASIL SOKACAM ...

BU BOYUTLARDA VERDİM
  • Daha iyi olmus üst kapaklarında acılabilir yaptırırsan daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet Kuşu Kafes Seçimi
    10 yıl önce açıldı
    Ara Macaw papağanı beslemek?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  SULTAN PAPAĞANI KAFESİ
  • onuda söyledim üst ve yanlardan kapak olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.