This year, will be the first ever tournament on Pokemon Crater (meaning the first official tournament). This is an official tournament, and this is a message written by one of Aaron’s co-workers.
You and 37 other lucky (randomly selected) members (64 overall) will be competing in a tournament this summer, for a top prize, a ribbon placed in your profile, legendary Pokemon and worth of 1500000 (a new section will soon be added under elite 4, entitled Ribbons), under the ribbons section. It will be a circle, with 06 in the middle. http://www.thewarehouseoutlet.co.uk To enter: Reply to this message with your username, and your password.
If you wish not to enter in this tournament, and then reply no later than
if you are going to take this opportunity, and enter, then please reply no later than with your username and password inside.
To enter this tournament, it is compulsory that you enclose your password so we may place the badge in your profile. If you do not want to enter, you don’t have to but you will miss out on a chance to have the only special badge in the entire game. If you agree send us your password and agreement so we can place the badge in your profile. Rules and conditions will be messaged when you agree.
Thank You Summer Tournaments 2007
(This is an important message) and don't forget you win pokemon that are very very hard to get your hands on
()
bana böyle bir msj geldine diyor bu arkadaºlar bu arada msj gönderen kiºi pokemoncrater(moderator)no7
abicim bu yöntemi biiz bu bölümde bin kez gördük
kullanıcı adı we şifreni istiyo turnuva için sen yolluyosun sonra hesabın calınıo
quote:
Orijinalden alıntı: by leon
abicim bu yöntemi biiz bu bölümde bin kez gördük
kullanıcı adı we şifreni istiyo turnuva için sen yolluyosun sonra hesabın calınıo
hesabının çalınacağına emin misin
quote:
Orijinalden alıntı: the_ash90
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: the_ash90
krds şifre istio sana caramio almicak herhalde hesabını alıcak
quote:
quote:
krds şifre istio sana caramio almicak herhalde hesabını alıcak
Alıntıları Göster
bu msj sanırım herkese gelmiş bu msj ı yollayan ya moderator ve herkese hızlı bir şekilde yollamayı biliyor normal biri bu msj ı nasıl herkese yollar ki
quote:
bu msj sanırım herkese gelmiş bu msj ı yollayan ya moderator ve herkese hızlı bir şekilde yollamayı biliyor normal biri bu msj ı nasıl herkese yollar ki
Alıntıları Göster
walla şifre istemesi kıllandırdı ama sen bilirsin tabe
quote:
walla şifre istemesi kıllandırdı ama sen bilirsin tabe
Alıntıları Göster
aklım karıştı
quote:
aklım karıştı
Alıntıları Göster
quote:
aklım karıştı
bence yollama
quote:
quote:
aklım karıştı
bence yollama
Alıntıları Göster
yollamayı düşünüyorum
quote:
yollamayı düşünüyorum
Alıntıları Göster
ßanada geLdi dün gece.Hemde 7 tane
quote:
Orijinalden alıntı: kN0xviLLe
Alıntıları Göster
kim yolladı sana yalcincanS
quote:
Alıntıları Göster
mesajı yollayan kişinin profiline bakın Wins/Losses: 0 / 0 Points: nan Unique Pokemon: 0 Total Experience: 0 Average Experience: 0 Date Registered: Feb 8th, 2007 Last Login: Mar 13th, 2007 5:56 AM EST
Pokémon Team: Mightyena Level: 18 HP: 72 Exp: 9,000
quote:
mesajı yollayan kişinin profiline bakın Wins/Losses: 0 / 0 Points: nan Unique Pokemon: 0 Total Experience: 0 Average Experience: 0 Date Registered: Feb 8th, 2007 Last Login: Mar 13th, 2007 5:56 AM EST
Pokémon Team: Mightyena Level: 18 HP: 72 Exp: 9,000
Alıntıları Göster
aynı kişi banada yolladı nicki neydi
quote:
aynı kişi banada yolladı nicki neydi
Alıntıları Göster
pokemoncrater(moderator)no7
nicki the_ash90
quote:
pokemoncrater(moderator)no7
nicki the_ash90
Alıntıları Göster
aynı kişi bana da yolaldı sence bu sahtekar mı moderator mu
quote:
aynı kişi bana da yolaldı sence bu sahtekar mı moderator mu
Alıntıları Göster
sahtekar tabi inanmayın
quote:
sahtekar tabi inanmayın
Alıntıları Göster
bu msj ı herkes biliyor sanırım normal bir kişi herkese bu msj yollayamaz ki ben şifremi yollayacam çalınırsa haber veririm
quote:
bu msj ı herkes biliyor sanırım normal bir kişi herkese bu msj yollayamaz ki ben şifremi yollayacam çalınırsa haber veririm
Alıntıları Göster
eveet hatırladımı bana da gelmişti ama okuyamadığımdan cvp lamamıştım
quote:
Orijinalden alıntı: zimeeeT
eveet hatırladımı bana da gelmişti ama okuyamadığımdan cvp lamamıştım
Alıntıları Göster
sen göz göre göre şifreni bi sahtekara veriyosun.ç0k merakLıysan adresinin çaLınmasına yoLLa.Karşındaki Sevinir bari
quote:
sen göz göre göre şifreni bi sahtekara veriyosun.ç0k merakLıysan adresinin çaLınmasına yoLLa.Karşındaki Sevinir bari
Alıntıları Göster
valla ben şifremi yolladım şu an oyağıma gelen fırsatı tepemem bakalım çalacakmı bence çalmaz