Bildirim
şuna bi bakarmısınız
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Allaha aşkına bilmiyormusunuz viki'deki başlıkların herkes tarafından değiştirilebileceğini? -
İstersen cimbomluda yapabilirsin. -
Wikipedia merkez kafasına göre herkes yani ne istersen yazabilirsin oraya -
ne cahil insanlar var ya cristiano ronaldoyu tavşanlı belediyesporlıu yapayımmı vikide ? -
"14 Ağustos 2010 tarihinde Elazığspor Spor Klubüne 1 Türk Lirası Karşılığında Transfer Oldu."
Ne kadar sağlam dimi bu kaynak -
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
ne cahil insanlar var ya cristiano ronaldoyu tavşanlı belediyesporlıu yapayımmı vikide ?
wikipedia yı bilmeyen birinin cahil olduğunu da senden öğrendim üstad ... büyüksün -
quote:
Orijinalden alıntı: secabemu
quote:
ne cahil insanlar var ya cristiano ronaldoyu tavşanlı belediyesporlıu yapayımmı vikide ?
wikipedia yı bilmeyen birinin cahil olduğunu da senden öğrendim üstad ... büyüksün
Ayı Grylls sana hiç yakıştıramadım biraz anlayışlı olabilirsin. -
quote:
adam direk öldürmüş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X