kasamı Kırmızı ve Yeşil sprey boya ile boyadım :) fena olmadı :) ilk modum olduğu için bayağı acemilik çektim :D normalde kasamın hertarafı akrilik :D içi dışı bir denen türden bi kasa :D çok parmak izi ve toz oluyordu :) burdan aldığım bilgiler doğrultusunda boyadım. ama yeşil boya ii çıkmadı bayağı uğraştırdı çok geç kurudu :)
ayrıca ufak ledleri bir araya getirdim :) kasamın içine koydum :) değişik bir şekil veriyor :) internetten mini disco topu sipariş ettim :D onuda ortadan sallandıracağım :D
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum :)
ilk modun olarak cok iyi olmus ama renk kirmizi pek iyi olmamis bence birazcik siyah kat araya
Boyama gayet güzel. Ama Siyah-kırmızı yapsaydın daha güzel olurdu.
quote:
Orjinalden alıntı: Anar
ilk modun olarak cok iyi olmus ama renk kirmizi pek iyi olmamis bence birazcik siyah kat araya
Siyah gerçekten iyi olurdu,yeşil iyi olmadı içime sinmedi :) kırmızı içimden geldi :)
quote:
Orjinalden alıntı: hondaa_civic
Boyama gayet güzel. Ama Siyah-kırmızı yapsaydın daha güzel olurdu.
Aklımdan sonradan geçti :) siyah-kırmızı gerçekten güzel olurdu :) belki dönüştürebilirim :) şimdi ışıklandırma ve soğutma için bütçe ayırıyorum :)
ön kısımdaki vidalar cidden berbat olmuş ya
birde işlemci fanını temizle çamur baplamış resmen
quote:
Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я
ön kısımdaki vidalar cidden berbat olmuş ya
quote:
Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я
birde işlemci fanını temizle çamur baplamış resmen
Vidalar çok kullanılmaktan öyle oldu. işlemci fanını değiştireceğim için temizleme gereği duymadım.
hocam artı eksi olarak degerlendirsek
eksilerden başlıyalım
ön tasarım güzel ama cd rw işi bozmuş hdd nin altındakı bantlı yer bide sata ses power kabloları çirkin olmuş sata kb. için çözüm var yuvarlatıp kullabilrsin
+++++++++++++++++
kırmızı rengi çok hoş olmuş öndeki fan drill de güzel bi görünütü saglamış sadece birkaç rutuş lazım
Fanlar ledli ama şeffaf olsaymış fanlar daha iyi sonuç olabilirmiş güzel olmuş eline emeğine sağlık repini verdim teraziye tıkladım
quote:
Orjinalden alıntı: wertyu361
hocam artı eksi olarak degerlendirsek
eksilerden başlıyalım
ön tasarım güzel ama cd rw işi bozmuş hdd nin altındakı bantlı yer bide sata ses power kabloları çirkin olmuş sata kb. için çözüm var yuvarlatıp kullabilrsin
+++++++++++++++++
kırmızı rengi çok hoş olmuş öndeki fan drill de güzel bi görünütü saglamış sadece birkaç rutuş lazım
Hocam aynen söylediğin gibi bi kaç rutuş ile daha güzel olucak inş. şimdi disco topumu ve işlemci soğutucumu bekliyorum :) onlar gelince yeni resimler eklerim :)
quote:
Orjinalden alıntı: memcho
Fanlar ledli ama şeffaf olsaymış fanlar daha iyi sonuç olabilirmiş güzel olmuş eline emeğine sağlık repini verdim teraziye tıkladım
fanlarım şeffaftı :) ben yeşile boyadım :)elimde 2 tane daha ledli şeffaf fan var ama hepsini takınca aşırı yüksek gürültüye yok açıyorlar :D 2 tanesi zaten kafa şişiriyo :) bide powerin 120 mmlik fanı bayağı ses yapıyor :D her hafta temizliorum :) ayrıca yorum ve rep için teşekkürler :)
iyi hoş olmuş kardeşim mod moddur ilk madum yazmışsınn ilk ler pek güzel olmaz ama unutulmazda ne diyim ugraşmışsın eline saglık
Vidaları mat siyah yada krom renginde alyanslı vida kullanırsan kasaya daha güzel bir görüntü verebilirsin...
o yandaki plexi yi ve plexi hdd ve rom yuvalarını siz yaptıysanız bence süper olmuş bi arkadaş stacker satıyordu, o yerlere profil boru takmıştı o kasayada yapılır o zaman siz yaptıysanız tebrikler
kardeş güzel olmuş güle güle kullan ama bencede o tirfonlar yerine daha düzgün görünen vidalar koysan iyi olur.tirfonlar kasayı basit gösteriyor bence
kasanın renk uyumu gercekten güzel
madem boya atıcaksın neden acrılıc kasa aldın hadı acrılıc kasa aldın neden boya attın o kasanın butun numarası seffaf olması(ydı)!!!
renk konusunda arkadaşlara aktılıyorum...
rain g.kaynagını da ilk defa gördüm.=) nasıl iyi mi ?
güzel çalışma..
Güç kaynağı aşada olmalıymış, birde ön taraf biraz daha uğraş istiyor gerisi mükemmele yakın güzel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme