arkadaşlar SUNBEAM CORE-CONTACT FREEZER bu soğutucuyu asus p5q delux e takamadım sığmadı acaba napabilirim(anakartın bakır soğutma yapraklarından 2 tanesini yamultarak yer açtım ama genede olmadı) yardım edebilecek varmı? vede termal macun sürüldükten sorna cpu soğutucuyu takmak için kaç dakikamız oluyor?
Soğutucu anakartına uyumlu değilse yapılabilecek herhangi birşey olduğunu sanmıyorum. Fan problem yaşatıyorsa soğutucuyu çevirip arka kısmı çevirebilirsin.
Süreye gelince AMD işlemcilerde anakartı sökmeye felan gerek olmadığı için 1 dakikamı aldı.
ademeye çalıştığım acaba soğutucu anakartıma uyumluda ben mi beceremedim di vede macun konusundada macun u sürdükten sonra ne kadar bir süre içinde soğutucu yerine otuturulmalı olacaktı yani mesela termal macunu sürsem 5 saat sonra soğutucuyu taksam heralde u macun pek bi işe yaramaz
hayır fark etmez.nasıl olsa işlemci ısınınca macunda ısınacak ve görevini yerine getirecektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme