Şimdi Ara

Sunbeam Core Contact Kullananlar Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne zaman aldım hatırlamıyorum 10 yılı geçti galiba ilk sahibiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FRED BAKER kullanıcısına yanıt
    Bendeki şu AMD ryzen 2600x te kullanıyorum hala üzerinde ki kutudan çıkan stok fanı ile kullanıyorum. Fan aliyim dedim ama yüksek cfm değerine sahip fan bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadalt kullanıcısına yanıt
    Bu tarz soğutucu ürünler için statik basınç fanı almalısın cfm si yüksek basıncı düşük olanlar egzoz fan olarak kullanılmaya uygun oluyor

Tavsiye edebileceğin sağlam güzel bir fan varmı peki ? Çok fazla konu bulamadım bununla ilgili hala üzerinde stok fan mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: kadalt

Tavsiye edebileceğin sağlam güzel bir fan varmı peki ? Çok fazla konu bulamadım bununla ilgili hala üzerinde stok fan mevcut
    fan arızalı değilse kullan bence , aynı ayarda fan bulmak zor olanlarda pahalı oluyor yada gürültülü çalışacak yeni birşey alayım derken 200 tl ve üzeri masrafın olucakbelkide memnun kalmayacaksın , ama yeni alayım diyorsanda markaların static pressure "sp" serisi olan fanlara bakman lazım , şuan çoğunlukla air flow "af" serisi fanlar satılıyor , arctic in p120 pwm fanını bulabilirsen bunun yerine olur
  • kadalt kullanıcısına yanıt
    NOCTUA NF-F12 PWM (55cfm Max)
    NZXT AER P120 (18.28~73.11 CFM)

bunlara bak bir derim, sessiz de olsun dersen Noctua tavsiyemdir.
    Şu an sorunsuz çalışıyor, malum tr kur ve vergiler göz önüne alırsak fan bile pahalı o yüzden dediğin mantıklı aldığımdan memnun kalmayabilirim, arıza yapana kadar kullanalım yaptığında deneriz.

• ney69 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum sağolasın

• Sunbeam Core Contact Kullananlar Kulübü

Phenom 955 ile birlikte almıştım, şuan R5 3600 ile kullanıyorum. Belki 10 defa donanım değiştirdim ama değişmeyen 3 parça var; kasa, power ve sunbaem ccf..

• Flcnr kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde sunbeam ccf 3. Sistemi gördü power sup la beraber bi fan değiştireyim dedim ama fanlar da aşırı pahalı, alacağım fan kendi stok fanından çok çok daha iyi olmayacağı için gittiği yere kadar devam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.