dostum mod için çok uygun bir kasaya benziyor hoş görüntüye sahip gostergeler guzel duruyor bence piyasadaki feel kasalardan daha iyidir fiyat olarak ta çok uygun
Merhaba Arkadaşım dün sipariş ettim firebal.net ten ,
Kasa şu an elimde .Daha şirketteyim açıp inceleme imkanım pek olmadı.
Ama işçilik çok güzel.
Bence bütçen uygunsa al , hatta içinede 1 adet lc-power 550 w PSU tak canavar gibi
numan aga inceleyince yorumlarını buraya yaz . foto çek koy buraya çok iyi olur ya . hayırlı olsun kasan.
Tamam akşama incelemeleri koyarım ,
Kasa şu anda boş bütün parçaları yeniliyorum ve daha elime ulaşmadı
Ama fikir olsun diye foto koyarım .
çok iyi olur . lc power neden ucuz ya. ben kıllanıyorum o yüzden almıyorum. hiper 425 watt var 62 dolar. iyi bişi .onu alcam galiba
quote:
Orjinalden alıntı: gslisemih
çok iyi olur . lc power neden ucuz ya. ben kıllanıyorum o yüzden almıyorum. hiper 425 watt var 62 dolar. iyi bişi .onu alcam galiba
ama hiç LC powerı arızalanana rastlamadık forumda ve arkasında fireball var..hiper'in arkasında kim var belli değil bu da önemli..
mavibilgisayar var.lc powerin bir verdiği amp değerlerine bakim
numan psu ve kasa incelemelerini bekliyoruz senden aynı kasa ve psuyu ben de alcam
aslında feel almadan bunun varlığını keşfedebilseydim bende alırdım çook güzele benzio
FOTO İSTERİZ
Resim gelecekte parçalar bir gelse ;
Size benden bir öneri pc bileşenlerinizi aynı yerden ve GÜVENİLİR bir yerden alın.
birkaş dolar kar edecem diye 4 gündür anakart bekliyorum.
yarına gelecekmiş
kucuk kasa icersi tıkış pıkış olur
quote:
Orjinalden alıntı: orchun
kucuk kasa icersi tıkış pıkış olur
sunbeam küçük mü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme