bu vitamini arkadaş 8 ay kulanmıştı 9.aydan sonra mide felci geçirdi.şimdi yatakta Yatıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Mogolo
bu vitamini arkadaş 8 ay kulanmıştı 9.aydan sonra mide felci geçirdi.şimdi yatakta Yatıyor
neden?
quote:
Orijinalden alıntı: Chip11
quote:
Orijinalden alıntı: Mogolo
neden?
söylendiğine göre bu vitamin mideyi delmiş .
dalga mı geçiyorsunuz?
bu alıntı galiba size ait değil?
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo
Bu benim kurtarıcım, güç kaynağım:)))) Sınav dönemiyle beraber perte çıkan bünyelerin 1 numerolu dostu olur kendisi. Yorgun musun, beynin mi sulandı, uyku gözünden mi akıyor, ders çalışmak zorunda mısın? Çözümün burda. At bir bardak suyun içine 1 tablet, ohhhh kafan rahat.Buyrun firma bu şirin şey hakkında ne diyormuş ona bakalım
eritin ve için Saklama Koşulları : Kapağını sıkıca kapatınız. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Ürünlerimiz ilaç değildir, destek ürünleridir. Hiç bir yan etkisini görmedim, belki biraz sık acıkabilirsiniz ya da o benim öküz bünyemden kaynaklanıo da olabilir bilemeyeceğim. Üzerinde P. Satış Fiyatı:19,50tl olarak belirtilmiş. Eczanelerde sizi bekler. :)
quote:
Orijinalden alıntı: The Mogolo
Asılsız kanıtsız su götürmez iddalarla burda konuşmayın.Kanıt sunun önce.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme