Şimdi Ara

SunlightMU Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle Hepinize selamlar ben yeniyim.Şu SunlightMu online MU ONLİNE NİN ALT OYUNU MU birbirlerine çok benziyolar kısacası hiç bir farklı yanları yoq biri bana bu olayı açıklaya biler mi?

Bir de Elfler İçin OK nereden alınıo

• quote:

Orjinalden alıntı: istiklalutku55

Arkadaşlar Öncelikle Hepinize selamlar ben yeniyim.Şu SunlightMu online MU ONLİNE NİN ALT OYUNU MU birbirlerine çok benziyolar kısacası hiç bir farklı yanları yoq biri bana bu olayı açıklaya biler mi?

Mu Online Oyunun Genel İsmi Dünyada Milyonlarca Server Wardır Bunlar Değisik İsimlerde ve Özellikte Olabilir Yani Bircok Mu serveri war sunlight bunlardan sadece birisi ok noriada goblin annede (ismini bilmiom) satılıo
  • quote:

Arkadaşlar Öncelikle Hepinize selamlar ben yeniyim.Şu SunlightMu online MU ONLİNE NİN ALT OYUNU MU birbirlerine çok benziyolar kısacası hiç bir farklı yanları yoq biri bana bu olayı açıklaya biler mi?

Kardeş bu alt oyunu derken oyun açılırken server yerleri war 1 2 3 die onlardan mı kasdediyorsun .Onlardan kasdediyorsan benim bildiğime göre onlar server full olmaması için die kullanılır biliyorum ama yanlışta olabilir.

Bide elf okları elf laladan ve goblinden alınır yada lorencia bardada bulabilirsin

• abi ben o mu yu oynuyorum lorencia ve noriadaki canavarlar cok değişik ondan bıraktım
  • Arkadaşlar çok saolun biliyor musunuz geçen ay mı ne kadar oldu bilmiyorum ama bu siteye üye başka bir adla olmuştum kimse yazdıklarıma cvp vermemişti sizlerinde ilgisinden dolayı teşşekkür ederim
  • quote:

Arkadaşlar çok saolun biliyor musunuz geçen ay mı ne kadar oldu bilmiyorum ama bu siteye üye başka bir adla olmuştum kimse yazdıklarıma cvp vermemişti sizlerinde ilgisinden dolayı teşşekkür ederim

Bişi deil arkadaşım herkes sana yardım eder emin ol Dh yardımlaşır

• quote:

Orjinalden alıntı: Jr_Tito

quote:

Kardeş bu alt oyunu derken oyun açılırken server yerleri war 1 2 3 die onlardan mı kasdediyorsun .Onlardan kasdediyorsan benim bildiğime göre onlar server full olmaması için die kullanılır biliyorum ama yanlışta olabilir.

Bide elf okları elf laladan ve goblinden alınır yada lorencia bardada bulabilirsin

Ben elf lalada ok bulamadım...................Birde burada sunlight MU online oynuyan war mı war sa charını tanıtsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Knight Online Europe
    13 yıl önce açıldı
    --> Silkroad Online Soundtrack <--
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bıraktım bu oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.