Şimdi Ara

İran İsrail'i ikinci defa vurdu! Askeri üstler delik deşik! Rusya, İran'a s400 satılşı onayladı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
3
Favori
15.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    İran dün akşam ( israile )sapladıysa bununla ilgili şikayetlerini gidip en yakın iran konsolosluğunda dile getirebilirsiniz solcu arkadaşlar :) israilinizi ben bombalamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 14 Nisan 2024; 13:16:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Zamanında bayramları mahalle de torpil patlatırdım hah işte o bile daha fazla zarar verir, İran safi rüzgar başka birşey değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt

zamanında hamas'ın kullanıp israile düşen roketleri 7/24 ekranda taşıyan israil medyası vardı ... ha işte o yok ama %99 iran füzelerini dronelarını 6 ülke ile birleşip yok ettiğini idda eden iranınız var. sizin amerikan abiniz safi balon :D

insan vietnamdan birşeyler öğrenirdi :))) afganistan irak hepsinde tekmeleri poposuna vura vura kaçmıştı. şimdi ise kızıl denize inmek yerine iran'a akdenizden meydan okuyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 14 Nisan 2024; 13:19:19 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

bende resmi o haberden aldım. gerçi sağ üstteki görüntü rus balistik füzelerinden birinin bıraktığı görüntüdür. konuya dönecek olursak; demek gerçekten birşeylere alamet ediyor :)

• CIA gazisi Larry Johnson, İran'ın devasa insansız hava aracı ve füze saldırısının İsrail tarafındaki bazı önemli zayıflıkları nasıl ortaya çıkardığını açıkladı.
    Johnson, "Gördüğümüz şey, İsrail'in muazzam yetenekleriyle ilgili olarak gelen tüm bombalamalara ve göğüs dayaklarına rağmen İran'ın bugün İsrail'in oldukça savunmasız olduğunu gösterdiğidir" dedi. (ben bunu sabah 4'e doğru yazmıştım, ama bizim selefi ve solcular hala aksini İNATLA idda ediyorlar)

• İran'ın rezil olma gibi bir durumu yok en dipte.
    Bu olay dünya tarihine girer. Saldırıdan günler öncesinde boş alanların koordinatlarına saldırı yapacağız izniniz var mı diye ottuler. Dandik dronlari ucurdular. Geliyoruz 2 saat sonraya hazırlanın dediler.
    Sonra açıklama yaptılar İsraile dokundu bizi affetsin amerika karışmasın olaylara diye.

İran İslam dünyasına saplanmış bir hancerdir. Zorla Müslüman olmuş putperestlerin araplardan intikam almak için uydurduğu Şia mezhebine mensuplardır

Not Müslüman değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F6E4D667 -- 14 Nisan 2024; 13:28:39 >
  • Yeni trend bu mu? "ama müslüman değilim" ... "akpli değilim" den nerelere evrildi işler yahu :))))

bu arada

Trump'ın Eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton - İsrail'e İran'ın Nükleer Tesislerini Vurması Çağrısında Bulundu: Bu füzelerin hiçbirinin nükleer savaş başlığına sahip olmadığı bu noktada neredeyse kesin. Ancak bir sonraki saldırının, balistik füzelerle, zaten nükleer savaş başlıklarıyla yapılacak bir sonraki saldırının ne zaman olacağını tahmin etmek imkansız. Dolayısıyla İsrail'in dikkate alması gereken birçok hedeften birinin İran'ın nükleer silah programını yok etme fırsatı olduğunu düşünüyorum. Ve umarım Başkan Biden, Başbakan Netanyahu'yu bunu yapmaktan caydırmaya çalışmıyordur...

• İran her zamanki gibi küffarın! imdadına yetişti. ABD kamuoyunda desteğini kaybeden İsrail'e yeniden tam destek kazandırma misyonu başarıyla tamamlanmıştır.

İran tarihinde hiç müslüman olmayan bir ülkeye saldırmamıştır. Çok ilginç bir istatistik. Saldırdığı tüm ülkeler müslüman.

Hani bizim tarihimizde de vardır. Türkler muhtemelen en çok Türklerle savaşmıştır. Osmanlı-Timur, Osmanlı-Memlük, Osmanlı-Kara Koyunlu, Osmanlı-Safevi, Osmanlı-Ak Koyunlu, Timur-Altınorda, Timur-Delhi Sultanlığı gibi sadece 2-3 asır içinde bile onlarca Türk-Türk, müslüman-müslüman savaşı olmuştur. Lakin gaza edilmiştir. Yani müslüman olmayan ülkelerle savaşılmıştır asıl. Bizansla, Balkan halklarıyla, Ruslarla, Çinlilerle vs vs.

İran ise yok. Saldırdığı müslüman olmayan devlet yok. Adamlar resmen müslüman dünyasının ortasında sadece müslümanlara nifak sokmak için varlar. Hadi biz sünniyiz onlar şii. Sınır komşusu olan 2 ülke savaşıyor. Biri şii biri ortodoks. İran ortodoks olan Ermenilerin yanında saf tutuyor. 79 devrimini CIA yaptı diye dolaşan iddialar gerçek muhtemelen. Adamların tüm varlık amacı Orta Doğu'da büyük İsrail'in kurulmasını meşru kılmak. Daha bir yaralı parmağa işedikleri görülmemiştir. Irak, Suriye, Yemen her yerde tek yaptıkları müslümanları öldürmek.

Gözden çıkarılmış İsrailli ya da Amerikalı varsa onu korumasız bırakıp öldürmesine izin veriliyor arada. Böylece İsrail'in 100 yılda işlenecek savaş suçlarını 1 yılda işlemesini meşru kıldırıyorlar.

İran Türk ve İslam dünyası için Suudilerle birlikte en büyük truva atıdır.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Sünni reflekslerle yazmıyorum. Tarihi bir gerçeği ifade etmek için yazıyorum. Müslüman olup da neden Müslüman değilim diyeyim kafayı mı yedim.

Gerçekleri kabul etmeden hayal dünyasından yazarsak çok yazarız. İran edebiyatı kuvvetlidir. Şimdi bu dandik dron uçurtması hakkında yüzlerce hikaye yazılıp pazarlamaya başlamıştır bile.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Zorla güzellik olmaz. Bin yılların pers acem milletini zorla Müslüman yaparsan onlarda mezhep uydurur, iddia ettiğin semavi dini daha doğmadan öldürür. İran sayesinde İslam doğmadan ölmüştür.

• sosyal medya ya da bu tarz forumlarda,sözlüklerde insanları yorumlarından fişledikleri zaten biliniyor. bunu bilerek hareket etmeli her kişi.

İran rejimi baştan aşağı masonik bir rejimdir. Sembolizmayı İran parlamentosu dahil çok yerde görmek mümkün. Haşhaşi zihniyetli bi terör devleti desek yeri var İran için. İslam öncesinde neyseler halen aynılar. Pagan zihniyetleri devam ediyor. İran olmasa Irak ve Afganistan işgalleri asla olmazdı. Bunun itirafları olan video vardı ama bulamadım, malum böyle işe yarar bilgiler ortadan kaybolur.

Türkler niye Amerika kıtasındaki yerlilerle savaşmadı? Sınır komşusu olmadığı için, oralara kadar göç etmediği için olabilir mi? Herkes Türkler gibi göç etmiyor. Mesela Çin, İran... İran'ın komşularını saysana.

Azeri halkı İran'ın verdiği destekten memnun. Aliyev'e senin yazdığın saçmalıkları sordular, adam şaşırdı. İran bizi destekliyor dedi, teşekkür etti... Ama Azerbaycan devlet yetkilileri Azerbaycan halkı ne bilir değil mi?

• iran çok büyük show yapmıştır bana göre.

bir sürü bişiler atmış, ancak neredeyse kimsenin burnu kanamamıştır. şimdi israil bunun karşılığı olarak bazı yerlere saldırı yapabilir.

tabi iran'a da hak veriyorum şahsen. şam'daki büyükelçiliğinin vurulması bence kabul edilemez.

ancak iran bu kadar bağırmaya karşılık bence safi rüzgar bir hareket yapmıştır.

bence genel olarak danışıklı dövüş tarzında olaylar tiyatro edilmektedir.

• İran'ın alması gereken iki ders var.

1-İki nükleer silahla İsrail yok olur, İsrail veya metreslerinden biri buna misilleme olarak 20 nükleer sallarsa senin yirmi şehrin yok olur.

2-Demir Kubbe, Yıldız Savaşları... Ne gerek var bunları geçmeye çalışmaya. Dediğim gibi iki tane bomba. İnsan cebine koyar, sırtında taşır götürür.

• İran sünni müslüman kasabı bir şeytandır.

İsrail ile kardeş bunlar. Atmadan önce ABD' ye haber verir, tarlalara iki bomba atar, iki animasyon yapar hepsi bu...

İsrail'e hiçbir bölge ülkesi cevap veremez.

Şimdi İsrail iran' ın sözde saldırısını çok güzel kullanacak, dünyadan destek alıp temize çıkacak vs vs

İsrail bahane ile İran' ın yok edilme sürecini başlatacak.

Sıra nihayetinde ülkemize gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Nisan 2024; 13:59:0 >

• quote:

Yeni Şafak gazetesi, "Bir gecede üç Müslüman ülkeye bombalar yağdıran İran, konu İsrail olunca yalnızca ‘animasyon’ yayınlıyor" notuyla bu görseli paylaşmış.

Bu durumda "Yeni Şafak tarafını yine belli etti" demek gerekir, orası ayrı. Ancak şu "İran da sadece animasyon yayınlıyor" hikayesi yalnızca ABD yanlısı İslamcı yayınlarda değil, bazı sol çevrelerde de kendine yer buluyor.

İran saldırır ya da saldırmaz, gücü yeter ya da yetmez, bunu en iyi uzmanlar bilir.

Ancak Tahran yönetimi en azından gerçekte de var olan silahlarının ve potansiyelinin sergilendiği animasyonlar yayınlıyor.

Polat Alemdar'ın beylik tabancayla Irak'ta ABD ordusunu dövdüğü dev bütçeli 'animasyonlardan' biraz farklı diyebiliriz..

Bana birileri "solcu ne alaka" vs yazmıştı. gören göz görüyor beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 14 Nisan 2024; 14:3:8 >

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

kimse sadece saman verip sağdığı ineği eti için kesmez,iran başka konu Türkiye başka,adamlar zaten istediklerini alıyor ne diye sıra bize gelecek

• demek yahudilere 1 hafta gece uykusu yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 14 Nisan 2024; 14:10:9 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.