Şimdi Ara

Sunny 14700 Jameson 3003 kalite,işlemci ve Fiyat Farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler...
    Aylardır forumu takip ediyorum bu konu hakkında Sonuçta gerçekten işin ehli üstadlarımızdan nokta atış yorum bekliyorum çünkü uydum bozuldu yarın almam gerekiyor.

Bu iki alet arasında özellik açısından ne gibi farklar oldugunu biliyorum forumdan.
    sunny 89 tl
    jameson 137 tl

bana iki tane uydu gerekiyor.Aradaki fiyat farkıyla nerdeyse bir tane daha sunny 14700 alabilirim düşüncesindeyim.Beni düşündürende o.

sunny alsam işlemcisinden dolayı ilerki yıllarda sorun yaşarmıyım? eğer yaşamazsam gerçekten almak isterim.
    jamesonun da işlemcisi sti olmamasından dolayı acaba aynı durum ondada olurmu diye düşünüyorum.Ancak iksinin arasında bir karar vermek zorundayım...

Önceki dönemlerde at 14400 ve neta 6400 modellerine sıcak bakıyordum ancak forumdaki paylaşımlar sonucu vazgectim.

İki tane lcd 106 ve 82 ekran tv var BEKO ve VESTEL Full hd ikiside.

Teknik olarak yardımcı olabilecek herkesten gerçekten acil olarak yorum bekliyorum...

• SuNNY 14700 konusu var paylaşılanları oku, fikir sahibi olacak, 14700 almaya karar vereceksin, 14700 modem kadar clhaz gizleyebillrsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten bildiklerimi forumlardan paylasılanlara göre yukarıda bişeylerden bahsettim sadece işlemcisi için seçilirmi 3003
    yakın oldugum 14700 modelinin işlemcisi mstar oldugu için ilerde sorun yaşamaktan korkuyorum..
  • 2 tane aldım 14700 den vestel 82 ekran lcd deki goruntuden memnun kalmadım ancak beko106 ekrandaki goruntueden memnun kaldım...
    Isınma sorunu bana biraz tuhaf geldi kucuk oldugu içinmi bilemedim ancak diğer kullanıcılar dan deneyimlerini almak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.