Şimdi Ara

SUNNY 7010 DCI yüklemde acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SUNNY 7010 dci cihazımda emu hiç yüklenmemiş çünkü key dosyası yok
    HW-12.01.A5.bin yazılımını kup 230 la yüklemeye hata yapmadan sıra ile
    takip ediyorum yüklenmesi için cihazın arka anahtarını açtığımda COM 1 karşısında Disconnected türkçe versiyonda bağlanamadı yazıyor neden kaynaklanıyor loader düşüklüğünden oluyorsa loaderi nerden ve nasıl yükseltebilirim. sistem bilgisine göre cihazım 1MB mi yoksa 2MB mi cihazda 9 tane oyun yüklü
    Sistem bilgisi aşağıda yardılarınızı bekliyorum

Sistem Bilgisi
    Model: AT-7010DCI
    Last Update: Feb 26/2003
    S/W :V01.00.01
    H/V :V13.01.A5
    Laoder :V2.0.2
    C.A : 2.1.3

• arkadaşım kabloyu com 1 portuna taktığına emin ol eğer doğruysa kablo bağlantısını kontrol et kolay gelsin eğer com1 den emin değilsen kup 230 dan com ayarını com 2 yaparak deneyebilirsin ayrıca yüklemek istediğin yazılım btm uzantılı ise kup 230 la yüklenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onerkilic -- 28 Mart 2005, 19:28:27 >
  • bende sunny 7011dcı var daha önce başka bir yerde yazılım yüklettim 17.2.05 yazılımını şimdi yeri bir yazılım buldum ve bana amtup100 ile yüklememi söylüyor kablolarını taktım programı çalıştırıyorum dosyayı seçiyorum makinenin arkasındaki anahtardan açtığımda bağlantı kuruldu diyor ve makinenin özelliklerini okuyor daha sonra com1 bağlantı koptu enter yazısı çıkıyor nerede ve ne gibi bir hata yopıyorum.
  • atmup100usr btm uzantıları yüklemek için sen btm uzantılı bir yazılımmı yüklüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 31 Mart 2005, 20:39:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur1969

bende sunny 7011dcı var daha önce başka bir yerde yazılım yüklettim 17.2.05 yazılımını şimdi yeri bir yazılım buldum ve bana amtup100 ile yüklememi söylüyor kablolarını taktım programı çalıştırıyorum dosyayı seçiyorum makinenin arkasındaki anahtardan açtığımda bağlantı kuruldu diyor ve makinenin özelliklerini okuyor daha sonra com1 bağlantı koptu enter yazısı çıkıyor nerede ve ne gibi bir hata yopıyorum.

arkadaşım btm uzantılı yazılımı yükleyebilmen için cihazında orjinal yazılımın yüklü olması lazım yoksa cihazına zarar verirsin
  • cihazı resetledim 3 ayın 29 unda çikan programını yine yüklemedi fakat 3 ayın 17 si sanırım bu programı yükledi yanılız multileri çözmedi. birde sistem kurmada kilitlerin durumları sanırım önemli açık ve kapalı olması, bana son çıkan ve multileri çözen bir programı nerden ve nasıl yükleye bilirim. ilginiz için teşekkür ederim.
  • arkadaşım sistem bilgilerini yazarsan yardımcı olurum
  • Sistem Bilgisi
    Model: AT-7011DCIZ
    Last Update: MAY 26/2003
    S/W :V02.00.06
    H/V :V12.01.A5
    Laoder :V6.1.9
    C.A : 2.2.2

BU YÜKLEDİKCE DEĞİŞİRMİ YOKSA SABİTMİDİR.
  • loader ve last update deki bilgiler değişir sana e mail yolladım bakıver
  • mail için teşekkür ederim ama siteye ulaşamadım sunucuyu bulamıyor, başka bir adresi varmı
  • ayrıca ustan bu sistem kurmadaki kanal kiliti, genel kilit gibi kilitlerin konumu açık mi? kapalımı olması gerekir yüklerken. bazı programları yüklerken bu kilitler engel olurmu?
  • hayır yazılım yüklerken birsakıncası yok yalnız emuyu aktif hale getirmek için kanal kilidini açık yapacaksın
  • ben sanırım amtup100 ile 12.01 i değil co i yüklemeye kalktım kabul etmedi daha önceden indirmiş olduğum 12.01 eski dösyayı kabul etti sarınım multileri bu yüzden çözmedi.
  • c0 dediğin yeni boardlular için dikkat et zararı olur onun için açıklamaları iyi okuyup uygularsan iyi olur multileride yazılım eski olduğu için çözemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onerkilic -- 4 Nisan 2005, 12:10:50 >
  • arkadasim senin cihaz 2 mb verdiyin bilgilere güre load di 6.1.9 yap kup 230 eng modda yapacaksin yapamassan msn adresini ver yardimci olaalim kolay gelsin
  • arkadaslar multiler acik 29 mart yazilimi var onu at acar kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: merkeza

arkadasim senin cihaz 2 mb verdiyin bilgilere güre load di 6.1.9 yap kup 230 eng modda yapacaksin yapamassan msn adresini ver yardimci olaalim kolay gelsin

arkadaşım cihaz bilgilerini okumadınmı loader zaten 6.1.9 yanlış yönlerdirmeyin
  • arkadaşlar çok sağ olun akşam programı indirdim ve yükledim sorunsuz yükledi multiler belgesel kanal ve diğerlerini açtı playboy dahil ilginiz için teşekkür ederim. Yeri program çıktığında haber ederseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.