Şimdi Ara

SUNNY AT-13100 FTA PVR mi, yoksa NEXT MINIX mafsallı mini uydu alıcısı mı daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu uydu alıcıları ile ilgileniyorum. Aslında acil olarak tercih yapıp satın almam gerekiyor. Aslında Sunny satış mağazasına uğrayıp AT-13100 FTA PVR modeline baktım ama Next'n Minix Mafsallı modeline de bakınca özellik bakımından sanki Sunny'i geçiyor gibi geldi. Sanki diyorum çünkü Sunny kendi web sitesine ürünün özelliklerini detaylarıyla belirtmemiş. Ama bir bilen mutlaka anlar tabii..

Şimdi kafam oldukça karıştı. Lütfen bilginiz doğrultusunda iki marka ve ürünü (eksileri ve de artılarıyla) detayıyla karşılaştırabilir misiniz?

Dediğim gibi tv için bugün montaja gelecekler teknik servis sürekli arıyor. Bu yüzden bir an önce ikisinden birini ama mutlaka mini olan bir tane satın almak zorundayım.

Mesele uydu alıcısına ödenecek olan para değil. Zaten iki markanın da fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı...Sadece birinin özelliği diğerinden üstünlük anlamında farklıysa satın aldıktan sonra tüh dememek için bu titizlik. Zaman konusunda da geniş zaman olmadığı için sıkıntı oldu. Yoksa bir iki sene sonra daha gelişmiş bir modelinin çıkmayacağını elbette iddia etmiyorum. Teknolojinin hızına yetişmek mümkün değil..

mesaj sayım yeterli olmadığı için link veremiyorum ama ikisinin özelliklerini yazabilirim. Siz de karşılaştırabilirseniz sevinirim.

Next Minix Mafsallı Uydu Alıcısı

Scart bağlantısı ve USB 2.0 Girişi
    180 derece dönme özellikli mafsallı scart
    USB diske canlı yayını kayıt
    USB disten MP3 çalma özelliği
    USB diskten yazılım güncelleme
    JPEG resim dosya formatı desteği
    Time shift (geri al yeniden izle)desteği
    Kayıt programlama özelliği
    Kayıt sırasında başka kanalı izleme ( Aynı TP içerisinde )
    4000 kanal kapasitesi
    USB Aygıttan Network den (opsiyonel) ve Uydudan ( opsiyonel) Yazılım Güncelleme
    Hızlı arama ve kanal geçişi
    256 renk OSD menü ile kullanıcı dostu
    LCD TV ve Plazma TV kullanımında,uydu alıcı cihazının gizlenmesini arzu eden kullanıcılar için
    SCART konnektör ile doğrudan TV alıcısına entegre edilebilen farklı bir çözüm..
    DVB-S / MPEG-2 tam uyum
    8 favori kanal grubu
    C / Ku band uydulardan SCPC&MCPS alış desteği
    DİSEqC 1.0/1.2 desteği
    USALS desteği
    Çoklu Dil desteği olan yayınlarda dil seçeneği
    Alt yazı Desteği
    VBI ve OSD üzerinden Teletext desteği
    Grafik ekran (PIG) desteği
    Otomatik ve manuel arama NIT desteği
    Timer Fonsiyonu
    X9 Mozaik ekran
    -----------------------------------------------
    Sunny AT-13100 FTA PVR

Çoklu dil desteği
    Max.5000 kanal
    Transponder ayarlama ve arama özelliği
    Timeshift (Zaman Kaydırma)
    Favori, kilitleme,taşıma,silme ve atlama fonkisyonlarını içeren güçlü kanal kontrolü
    1sn den daha az kanal değiştirme zamanı
    Zoom özelliği

GÖRÜNTÜ ÖZELLİKLERİ
    HDMI YOK
    2D GRAFİK HIZLANDIRICI YOK
    DESTEKLEDİĞİ FORMATLAR MP3,VMA,MPEG,JPEG,BMP
    SES ÖZELLİKLERİ
    DOLBY DİJİTAL DECODER -
    S-PDF DİJİTAL SES DESTEĞİ -
    GENEL ÖZELLİKLER
    MODÜL GİRİŞİ -
    HAFIZA -
    STB GÜVENLİK DESTEĞİ -
    MODEM -
    YAZILIM GÜNCELLEME -
    GİRİŞ - ÇIKIŞ ÜNİTELERİ -
    ÇOKLU DİL DESTEĞİ -
    EKRAN -
    EBEVEYN KONTROLÜ -
    AÇIKLAMA

---------------------------------------------
    Sunny'nin sitesinde ürünün bazı özellikleri yazılmamış bu yüzden bilemiyorum. Biliyorsanız yazabilir misiniz lütfen?

Yanıtınız için şimdiden Teşekkürler

• Arkadaşlar, hiç mi fikir beyan edecek kimse yok? Next Minix ile ilgili birkaç bir şey yazılmış onları okudum ama bu scart girişi mafsallı yani oynar başlıklı olan modeli ile ilgili bir şey yazılmamış. Ayrıca benim iki ürünün karşılaştırılmasına ihtiyacım var.

Çok acele bilgi lütfen :(
  • Sunny AT-13100 FTA PVR öneririm.Bizim bir arkadaş kullanıyor gayet memnun...
  • Yanıt için teşekkür ederim ama bizim ihtiyacımız olan ikisini karşılaştırdığımızda birbirlerinden üstünlüklerinin ne olduğu...
  • en buyuk ustunluk kanal gecis hizlari...
  • Next'in Minix'i de biliyor muydunuz, nasıl mukayese ettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canela -- 27 Kasım 2010; 20:13:30 >
  • Next minix i bizzat kullaniyorum biraz yavas ama cocuklarin odada is goruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUNNY MİNİ UYDU ALICI AT-16100
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-Smart HD

Next minix i bizzat kullaniyorum biraz yavas ama cocuklarin odada is goruyor.

Durun yahu dövüşmüyoruz. Sadece fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hemen kılıçları çekmişsiniz. :)

Sizin kullandığınız Next Minix oynar başlıklı olan model mi?
  • yok onu next ve sunny nin karsilasmasi olsun diye koydum hayir oynar basliksiz. .d
  • quote:

yok onu next ve sunny nin karsilasmasi olsun diye koydum hayir oynar basliksiz. .d

Peki :).Konuya dönecek olursak, acaba iki model birbirinden farklı mıdır? Yani scart girişi oynar başlıklı olan ve olmayan olma özellikleri dışında....
  • nextte gecisler yavas normalden biraz fazla isinip kendiliginden kapanyr bazen sunny de ise kanal gecisleri hizli isinma normal seviyede.
  • quote:

nextte gecisler yavas normalden biraz fazla isinip kendiliginden kapanyr bazen sunny de ise kanal gecisleri hizli isinma normal seviyede.

Evet, ısınma sorunu önemli. Peki arkadaşınıza sorabilir misiniz acaba netlik konusunda ne düşünüyor klasik kartlı olanlara nazaran mini sunny uydu alıcısı nasıl diye..
  • cevabini aldigimda yazacagim...
  • sunny nin gorusunde netligin gayet iyi oldugunu soyledi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.