Şimdi Ara

sunny at-14100 hd mi; yoksa next minix hd mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikisi arasında kaldım.1-Sunny AT-14100 HD 2-Next Minix HD
    1-SUNNY =http://www.sunny.com.tr/fulhd-AT-14100-UYDU-ALICI.html
    2-NEXT =http://www.next.com.tr/default.asp?git=9&urun=341
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.küçük ve yer kaplamaması sebebiyle bu iki cihazdan birini alacağım ancak karar veremedim kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini aktarırlarsa sevinirim.şimdiden teşekürler.

-CAN-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARASCAN19 -- 14 Ekim 2011; 15:47:19 >

• sunny 14100hd ile ilgili konu var ordan bakablrsin. ben yinede 4-5 günlük izlenimlerimi aktarayım. daha önce 4-5 hd cihaz kullanmış veya uyducuda denemiş biri olarak 14100 ün sd görüntü kalitesi hepsinden iyi, şifresiz olan hd leri (atvhd, ahaberhd,trthd) zaten çok iyi. trt hd bazen görüntü gidip geliyor, sanırım antenim tam ayarlı değil. 5-6 saat sürekli açık durumda; aşırı ısınma, resetlenme ve kitlenme olmadı. diğer mediplayer özelliklerini denemedim, merakta etmedim. benim için öncelik sd/hd görüntü kalitesi ve emu olması idi. lcd nin arkasına monte ettim, yerkaplamıyor. millet soruyor uydu cihazı nerede diye. next miniyi denemedim, bilgim yok. sadece gördüm. ama fiyatı sunny 200-210 ken next 280-290 tl. sunny işlemcisi sti7111, ram 256mb, flash 16mb olduğu forumda belirtildi. next mini teknik özellikleri hakkında bilgim yok. ben sunny den memnunum. karar senin.

• cevabın için teşekkür ederim.emu konusunda beni biraz aydınlatırmısın rica etsem.nedir ne işe yarar nasıl kullanılır.internetle alakalı bir şeymi.şimdiden teşekürler.
  • NEXT MİNİX İN EXTRA OLARAK BU ÖZELLİKLERİ VAR ACABA İLERDE İHTİYAÇ DUYARMIYIM BİLMİYORUM.

Canlı yayını durdurur, kaldığınız yerden devam ettirir.
    -1 kart okuyucu girişe (CX) sahiptir. Satın alabileceğiniz (kartı ayrı satılan) birçok şifreli yayın abonelik kartıyla uyumludur.
    -Ethernet (LAN) girişlidir. Internet ortamındaki birçok özel uygulamayı destekler
    3D destekli TVlerle uyumludur
  • cevaplayacak kımse yok mu???
  • bu arada sunny14100 hd indirimli bimekste 171 tl taksitle. fiyat çok iyi, düşünenlere ve alacak olanlara duyurulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.