Şimdi Ara

SUNNY AT-14500 FULL HD UYDU ALICI - ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
14.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben 14500ü denedim renkleri next 18500e göre soluk geldi bana. geri gönderdim. kliksadan 100 tlye almıştım.
    ya arkadaş her ne hikmetse pcdeki gelişmeler receiverlere uğramıyor. piyasadaki receiverlerin büyük çoğunluğu kaliteden uzak. kanal geçişleri, kanal listesindeki gezinmeleri hızlı, görüntü kalitesi yüksek adam gibi uydu alıcı yok. çok pahalı uydu alıcıları bile hızdan uzakta.
    ilk kullandığım next ye 2005 D den daha hızlı bir uydu alıcı henüz bulamadım. meğer ne kadar hızlıymış şimdi anlıyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sener371 -- 2 Aralık 2013; 1:20:24 >
  • Arkadaşlar kanal geçişleri, görüntü ve hatta bazı sitelerdeki fiyatına göre çok iyi bir cihaz
    yalnız bazı hatalar buldum

1- kanal düzenlemede sıralama yaptırıyorum çıkıyorum kanal silme icap etse yada taşım o sıralama tekrar bozuluyor ilk durumuna dönüyor

2- 44.kanal maalesef sabit taşınamıyor deneyin göreceksiniz çok ilginç. silebiliyorsunuz ama yerine gelen 44. kanalıda taşıyamıyorsunuz.Sabit kalıyor alttan 10 tane kanal üst tarafa taşıyın kanalın sıralaması değişmiyor.

Satın aldığım bayiye gittim acaba donanımsalmı diye ordaki sıfır cihazlarıda taktık aynı hata var.inşallah firma ilgili bir firmaysa buradan görür düzeltir yazılımıda yuklerler
  • adaptörünün kaç volt kaç amper olduğunu bakıp söyleyebilirmisinz..
  • bende bu cihaz var kendi kendine reset atıyor servise gönderdim bi türlü cözemediler garantiside olmasına ragmen resmen bunaldım sakın almayın derim çok pişman oldum arastırdım bu sorundan birsürü var sakın ola almayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: killikli

Yazılım isteyen pek çok kişi oldu.. bana gönderdikleri yazılımı istediğiniz linkten indirebilirsiniz

İNDİR

İNDİR 2
    hortlamis bir konu olacak,
    yazılım 14400e olurmu?
    linkler ölmüş, link verebilir misiniz ve yeni yazilim nasıl yuklenecek bu konuda da kisa bilgi verir misiniz lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hitachi30

hortlamis bir konu olacak,
    yazılım 14400e olurmu?
    linkler ölmüş, link verebilir misiniz ve yeni yazilim nasıl yuklenecek bu konuda da kisa bilgi verir misiniz lütfen

Alıntıları Göster
    yazılım için e-posta arşivimi karıştırmam gerek.. bahsettiğiniz modele uyumlu olur mu olmaz mı bilemem
  • merhaba, yazılımı bulursaniz, mail adresim.
    mevlutkc@gmail.com
    mail olmazsa
    yandex disk linki de olabilir.
    AYRICA. 14400 modelde. sadece birkac kanal gostermeye basladi. sebep ne olabilir.
    h ve v den birkac kanal harici cekmiyor.
    ayni antwn ile cihaz çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.