İşte demonu Buga sokmadan kesmezsin bilmem şunu etmeden kesmezsin yok efendim şöyle yok efendim böyle Diyenlere 1280*960 Boyutlarında SS maksat iyice baksınlar xD
Buda hemen ardından Lord , ayrıca bundan Öncekinide ben kesmiştim :))
Bu arada char satıldı bir aksilik olmazsa yarın teslim Edicem :(
Tebriklerrrr.
Çarı satmışsın oda hayırlı olsun.Spartaya beklerim.
Gel kanka Apooloya kaca sattin?
Çok sag olun arkadaşlar Hiç bir konumda beni yanlış bırakmadınız sunRoyale ile kestigim Uniq konularında
Yarın charı teslim edersem bir servere geçicem ama hangisi bilmiyorum arkadaşlar Gel kasalım diyorlar biri titandan biri Marstan hayırlısı artık. Ama daha güneş dogmadı belki vazgeçerim Ne olur ne olmaz chardan ayrılacagımı düşünmek ilk kez bu kadar üzüyor beni
Kaç kere Zerkledin ?
Tbrklr.
quote:
Orjinalden alıntı: *£Lv£dA*
Kaç kere Zerkledin ?
Tbrklr.
Charın kendi zerkini kullandım . Daha zerk Scrool görevlerini yapmadım hehe
Hayırlı Olsun
Buda kapaq olsun onlara daha ne diyelim bunada desinler hade bişi :D Harbi hocam bekleriz spartaya spartanın senn gibi kaliteli oyunculara ihtiyacı var !
Sonuc kanka gelionmu apollomu mars mi
Tebrikler.
Belliki Devili açdıkdan 1 dakika sonra yatmışın.
yorumlarınızdan Dolayı ayrı ayrı Tşk ediyorum sizlere... Hangi server konusunda ise , Sanırım yeni bir serveri bekliyicem sattıgım para ile baya bir silk aldım Bir acc 'ye yükledim duruyor.
Ama sorun şuki Ne zaman gelir dersiniz arkadaşlar bekletirmi çok ?
quote:
Orjinalden alıntı: UnDeRBooY
yorumlarınızdan Dolayı ayrı ayrı Tşk ediyorum sizlere... Hangi server konusunda ise , Sanırım yeni bir serveri bekliyicem sattıgım para ile baya bir silk aldım Bir acc 'ye yükledim duruyor.
Bir aydan önce geliceğini hiç zannetmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: KutluhanGüngör
quote:
Orjinalden alıntı: UnDeRBooY
Bir aydan önce geliceğini hiç zannetmiyorum
Hacım bunlar her ay bir Server açıyorlar 2 hafta oldu apollo açılalı yanlış hatırlamıyorsam 2 haftayada yenisi gelir :)
@UnDeRBooY Tebrikler
Way şerefsiz lord yarkanın guardları benim general bladeyi yürütmüşler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme