Şimdi Ara

SunRoyale Killed Demon Shaitan Lw 83 TiTan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonunda Onuda yaptım Demonuda kestim. Yorumlarınız eksik olmasın.

SunRoyale Killed Demon Shaitan Lw 83 TiTan

Not : Emegi Geçen Cemhur , metin , Black hepsine teşekkür ediyorum.
    İyi forumlar.

• Hobaaaaa Tebrikler hocam.Başarılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

Hobaaaaa Tebrikler hocam.Başarılar.

Çok teşekkür ediyorum, Legend4 'e son gün kala Siftah yaptık hayırlısı.
  • oo hacım tebrikler bende okuldan hiçbirşeye zaman ayıramıyorum.. Yardıma gelirdim 2 painkuata verip katkıda bulunsaydık fena mı olurdu Wayy aliabimde orda
  • quote:

Orjinalden alıntı: kskLeeTurk

oo hacım tebrikler bende okuldan hiçbirşeye zaman ayıramıyorum.. Yardıma gelirdim 2 painkuata verip katkıda bulunsaydık fena mı olurdu Wayy aliabimde orda

hehe.^^
  • Vayy hocam tebrikler o kadar wizardın arasından almak ne diyelim yine bowun ayrıcalığımı diyelim
  • O partindeki EndoRewa adlı arkadaş benim o serverdeki ilk dostum çok iyi bir insan Bu arada tebrikler.
  • tebrik ederim devamınıda bekleriz
  • tebrikler o lwl de iyi kesmişsin

orda bi pk mı görüyorum ne
  • Hehe xD Başlığı görünce anca str bowman yapmıştır dedim, çıktı.
  • Yorumlarınız için ayrı ayrı tşk ediyorum. Şu medusaya kadar 85 olamadım ben ona yanıyorum
    Evet o arkadaş demonda PK oldu , uyuzun tekine
  • quote:

Orjinalden alıntı: SunRoyal*

Yorumlarınız için ayrı ayrı tşk ediyorum. Şu medusaya kadar 85 olamadım ben ona yanıyorum

85 olacağın zaman medusayı kesebilceğin ne belli?.bug a çekmeden lordu bile zor kesersin o levelde...
  • Tebrikler..Devamı gelir inş.
  • [font="Trebuchet MS"]@dumanga
    Sen ters tarafından mı uyandın ??
    ben illaki medusayı kesicem mi dedim kardeşim, ben orada eger 85 olsaydım şansım olurdu demek istedim.Sen bu kelieden ne çıkardın acaba merak ediyorum bunca kişi anladı ne demek istedigimi sen anlamadım.
    Lorduda bug'a sokup kesmiyoruz bey efendi buraya SS 'lerinide koydum 4-5 kere kestim hiç birinde de bugda degildi , bunca kişi gördü hatta forumu gezersen sende görürsün. Bilmeden etmeden konuşmayı ne çok seviyorsun ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dumanga

quote:

Yorumlarınız için ayrı ayrı tşk ediyorum. Şu medusaya kadar 85 olamadım ben ona yanıyorum

85 olacağın zaman medusayı kesebilceğin ne belli?.bug a çekmeden lordu bile zor kesersin o levelde...

Sen susta gözlerin konuşsun hesabı sen susta icraatların konuşsun..Varsa böyle başarıların koyda görelim hacı..Varsa tebrik ederiz.Millete laf söylemek kolay.90 lvlde herkes keser shaitanı belli ölçütlerde.83 lvlde kesmek çok kolay sayılmaz ne kadar bugda olsada olmasada.

• Medusa değil buga girmek, yerinden 1 cm bile oynamayacak olan bir yaratık :) kesenler genelde str ch ve eu bowcular olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

quote:

quote:

Sen susta gözlerin konuşsun hesabı sen susta icraatların konuşsun..Varsa böyle başarıların koyda görelim hacı..Varsa tebrik ederiz.Millete laf söylemek kolay.90 lvlde herkes keser shaitanı belli ölçütlerde.83 lvlde kesmek çok kolay sayılmaz ne kadar bugda olsada olmasada.

ha shaitan o kadar kolay bi unique yani?.sen dal yalnız başına 90lvl char ile bug a sokmadan denedinmi hiç?.ben denedim çünkü.oyunu yapanlar keşke bu bug ı düzeltselerdi o zaman ne bu başlık ne senin yazdıkların olurdu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

quote:

quote:

ha shaitan o kadar kolay bi unique yani?.sen dal yalnız başına 90lvl char ile bug a sokmadan denedinmi hiç?.ben denedim çünkü.oyunu yapanlar keşke bu bug ı düzeltselerdi o zaman ne bu başlık ne senin yazdıkların olurdu

Bug olması ayrı bir olay.Bugu ben çıkartmadığım için ne olacağını bilemem.Shaitan kolay bi unique demedim aksine zor dedim ama 90 lvl bir char ile oynamayı bilen biri kesebilir.Ayrıca bende denedim sen rahat ol.Ama ben unique gitmeyi pek sevmem ve oyunu ticaret için oynadığımdan dolayı elimde pek char kalmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 17 Mart 2009; 14:27:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.